Bazı Raportörlerin Pasifize Edilerek Başka Kurullara Atandıkları" İddiası - Son Dakika
Güncel

Bazı Raportörlerin Pasifize Edilerek Başka Kurullara Atandıkları" İddiası

Bazı Raportörlerin Pasifize Edilerek Başka Kurullara Atandıkları" İddiası

Adalet Bakanlığı: "Haberde ismi geçen Eyüp Kandemir, Lokman Başer, Gürel Berber, Prof. Dr Bülent Üner ve Dr. Mehmet Akın'ın ilgili dairelerinde çalışmalarına devam etmektedir.

12.01.2014 17:55

Adalet Bakanlığınca "bazı raportörlerin pasifize edilerek başka kurullara atandıkları" iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Bakanlığın Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, bir gazetede "İmza Dursun Çiçek'in eli ürünüdür kararını veren Eyüp Kandemir, Gürol Berber, Bülent Özata, İsmail Çakır, Lokman Başer'in pasifize edilerek başka kurullara raportör olarak atandıklarına" ilişkin haberin yer aldığı anımsatıldı.

Söz konusu haberle ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinin gerektiği belirtilen açıklamada, "Haberde ismi geçen Eyüp Kandemir, Lokman Başer, Gürol Berber, Prof. Dr Bülent Üner ve Dr. Mehmet Akın ilgili dairelerinde çalışmalarına devam etmektedirler. Bülent Özata ve İsmail Çakır ise 2 yıla yakın süredir kurumdan ayrılmışlardır. 'Belgedeki imza tespit edilemez diyen 4 üye' olarak adlandırılan uzmanlardan Kağan Gürpınar yaklaşık 2 yıl kadar önce kurumdan ayrılarak üniversiteye geçmiş ve Hasan Karasu, Tuncay Çınar ve Uğur Günaydın ise çalışmalarına devam etmektedir" ifadesine yer verildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bazı Raportörlerin Pasifize Edilerek Başka Kurullara Atandıkları' İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement