Bayrama Vincin Üzerinde Girdiler - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Bayrama Vincin Üzerinde Girdiler

Bayrama Vincin Üzerinde Girdiler
04.10.2014 09:11  Güncelleme: 10:58

Mecidiyeköy'de Torunlar GYO'ya ait rezidans inşaatında çalışan ve parasını alamadığını öne süren 2 işçinin eylemi devam ediyor. İşçiler bayrama da vinç üzerinde girdi.

İstanbul Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapılan rezidans inşaatında çalışan ve paralarını alamadığını öne süren 2 işçi, dün akşam saatlerinde kule vince çıkarak eylem başlattı. Dünden beri 236 metre yüksekte bekleyen işçiler, Kurban Bayramı'na vincin üzerinde girdi.

POLİSİN İKNA ÇABALARI SÜRÜYOR

Paralarını alana kadar eylemlerini sürdürecekleri belirtilen Cemalettin Duran ve Orhan Yaman geceyi de 236 metre yüksekliğindeki kule vincin üzerinde geçirdi. Polisin, işçileri vinçten inmeleri konusunda ikna çabaları sürüyor. Olası bir kazaya karşı itfaiye ve sağlık ekiplerinin de inşaat önündeki bekleyişi sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayrama Vincin Üzerinde Girdiler - Son Dakika


Advertisement