Bayburt'un Düşman İşgali Kurtuluşu Törenlerle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Bayburt'un Düşman İşgali Kurtuluşu Törenlerle Kutlandı

Bayburt\'un Düşman İşgali Kurtuluşu Törenlerle Kutlandı

Başkan Polat: "Hiçbir Şey Yapamıyorsanız Cenazenizi Bayburt'a Getirin"

21.02.2011 21:00

BAŞKAN POLAT: "HİÇBİR ŞEY YAPAMIYORSANIZ CENAZENİZİ BAYBURT'A GETİRİN"

Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan törenler, Cumhuriyet Caddesi'nde devam etti. Törene Vali Kerem Al, AK Parti Bayburt milletvekilleri Dç. Dr. Ülkü Gökalp Güney ve Fettani Battal, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Faruk Kayadelen, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Törende ilk olarak kentin işgali ve milis kuvvetleri tarafından kurtarılışı canlandırıldı. Küçük çocukların ellerinde oyuncak silahlarla ateş etmesi dikkat çekti. Temsili kurtuluş gösterisinin ardından Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'a şehrin anahtarı, Garnizon Komutanı Muharebe Kurmay Albay Faruk Kayadelen'e de Türk Bayrağı verildi.

CENAZENİZİ BAYBURT'A GETİRİN

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından kentin sorunlarına değindi. "Hepimizin Bayburt'a karşı sorumluluğu var" diyen Başkan Polat, şunları söyledi: " Memleketimiz göç veren bir yer. Bunu durdurmanın çarelerini aramalıyız. Dünyadaki Bayburtluların ancak yüzde 10'u Bayburt'ta yaşıyor. Bu kadar insan Bayburt'u kalkındıramıyor muyuz? Bunun çarelerini arıyoruz. Bayburt'a yatırım yapın diyoruz tüm hemşehrilerimize. Hiçbir şey yapamıyorsanız cenazenizi Bayburt'a getirin. Bağlarınız Bayburtla kopmasın."

Tören, Bayburt Kız Meslek Lisesi Halk Oyunları ekibinin gösterisi, temsili deve oynatılması ve geçit töreni ile sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayburt'un Düşman İşgali Kurtuluşu Törenlerle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement