Bayburt - Maliye Bakanı Naci Ağbal: Eds Uygulaması Devam Ettirilmeli - Son Dakika
Güncel

Bayburt - Maliye Bakanı Naci Ağbal: Eds Uygulaması Devam Ettirilmeli

Bayburt - Maliye Bakanı Naci Ağbal: Eds Uygulaması Devam Ettirilmeli

Maliye Bakanı Naci Ağbal: EDS uygulaması devam ettirilmeli (Ek)BAKAN 50 LİRASINI VERDİ, KURBAN PAZARLIĞINI BİTİRDİMaliye Bakanı Naci Ağbal, belediye ziyaretinin ardından kurban pazarını gezdi, besicilerile sohbet etti.

11.09.2016 18:02

Maliye Bakanı Naci Ağbal: EDS uygulaması devam ettirilmeli (Ek)

BAKAN 50 LİRASINI VERDİ, KURBAN PAZARLIĞINI BİTİRDİ

Maliye Bakanı Naci Ağbal, belediye ziyaretinin ardından kurban pazarını gezdi, besicilerile sohbet etti. Bir besicinin, 'Size bir kurban verelim' teklifini yanıtlayan Bakan Ağbal, 'Maliye Bakanı ile pazarlık yapmak kolay değil' uyarısında bulundu. Sohbet ettiği bir besicinin, 'Satışlar az' sözleri üzerine fiyatları soran ve küçükbaş hayvanlar için, 'Bin lira' cevabını alan Bakan Ağbal, 'Pahalıya satıyorsun kardeşim. Bin liraya olur mu?' dedi. Bakan Naci Ağbal sohbet ettiği ve 18 hayvan sattığını öğrendiği Coşkun Durmuş'a fiş ya da fatura kesip kesmediğini sordu. Durmuş'un, 'Yok canım. Ne fişi keseceğim?' yanıtı pazardakileri güldürdü. Kurban pazarını dolaşırken küçükbaş hayvan almak isteyen Yusuf Genç ile satıcı Tahir Akbaş arasındaki pazarlığa denk gelen Bakan Ağbal, 550 lira veren alıcı ile 600 lira isteyen satıcıyı anlaştırmaya çalıştı. Uzlaşma sağlanamayınca devreye giren Bakan Ağbal, 50 lirayı kendisi verdi ve tarafları anlaştırdı.

Bakan Ağbal, daha sonra gittiği Yukarı Gençosman Köyü'nde, 13 gün önce evi yanan vatandaşları ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Ağbal, çocuklara hediyeler dağıttı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayburt - Maliye Bakanı Naci Ağbal: Eds Uygulaması Devam Ettirilmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement