Batuhan Yaşar Yılın Gazetecisi Seçildi - Son Dakika
Güncel

Batuhan Yaşar Yılın Gazetecisi Seçildi

Batuhan Yaşar Yılın Gazetecisi Seçildi

Ankara'da 7 yıldır yayın hayatını sürdüren Başkent'te Çankırı'nın Sesi gazetesinin bu yıl ilk olarak düzenlediği ve yılın başarılı isimlerinin ödüllendirildiği gecede, İhlas Haber Ajansı (İHA) ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar 'Yılın...

10.03.2013 09:37

Ankara'da 7 yıldır yayın hayatını sürdüren Başkent'te Çankırı'nın Sesi gazetesinin bu yıl ilk olarak düzenlediği ve yılın başarılı isimlerinin ödüllendirildiği gecede, İhlas Haber Ajansı (İHA) ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar 'Yılın Gazetecisi' seçildi.

Başkent'te Çankırı'nın Sesi gazetesinin okurları ve Çankırılıların oylarının yılın en iyilerini belirledikleri gecede yılın siyasetçisi, bürokratı, belediye başkanı, işadamı, sanatçısı, sporcusu ve gazetecisine ödülleri verildi. Geceye Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Çankırı eski Valisi ve CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, ilçe belediye başkanları, Ankara'da yaşayan Çankırılılar, işadamları ile spor ve sanat dünyasından Çankırılı isimler katıldı.

Başkent'te Çankırı'nın Sesi gazetesini 7 yıl önce kurduklarını belirten gazetenin sahibi Mustafa Sansarlıoğlu, gazeteyi evladı olarak gördüğünü belirterek, "Eskiden ayda 1 kere çıkıyorduk, şimdi 15 günde 1 çıkıyoruz. Bu işi asla ikinci bir iş olarak görmedim. Her sayısını heyecanla çıkarttık" diye konuştu.

Gazeteye gelen e-mailler ve Çankırılıların oyları ile "Yılın Gazetecisi" ödülüne layık görülen İHA ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın ödülünü Çankırı Milletvekili İdris Şahin verirken, Şahin, "Geldiğimiz noktada birini ötekileştirmeden, diğerini eleştirmekten artık vazgeçelim. Bu bir ilkti, eksikleri ile birlikte güzelliklerini ifade edelim. Burada Batuhan Yaşar Bey ile beni buluşturduğu için Sayın Sansarlıoğlu'na teşekkür ederim. İnşallah Batuhan Bey ile birlikte bu birlikteliği 29 Mayıs'ta Çankırı etkinliklerinde çok daha büyük katılım ile kutlayacağız" dedi.

Başkent'te Çankırı'nın Sesi gazetesinin yönetici ve okurları ile Çankırılılara teşekkür eden Batuhan Yaşar, "Ben de Ilgazlı bir anne ve Kurşunlulu bir babanın çocuğuyum. Böylesi bir şeye ilk defa şahitlik ediyorum. Burada pek çok hemşehrimle tanışma fırsatını buldum. 29 Mayıs'ta Çankırı günlerinde inşallah buluşuruz. En kısa zamanda Çankırı'nın milletvekili sayısı 3 olur, 4 olur. Bunun için bütün hemşehrilerimizin elinden geleni ardına koymaması gerekiyor. Bundan sonra Çankırı için üstüme düşeni yapacağıma sizin huzurunuzda söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Gecede, Vali Vahdettin Özcan, eski Vali ve CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, işadamı İsmail Işık "Üstün Hizmet Ödülü"ne layık görülürken, Nurettin Akman "Yılın Siyasetçisi" seçildi. "Uluslararası Başarı Ödülü"ne Mehmet Ali Karamemiş, "Ankara'da Yılın Belediye Başkanı" ödülüne Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Yılın İdarecisi" ödülüne Kazan Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Uğur Yıldız, "Yılın Belediye Başkanı" ödülüne Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Yılın Televizyon Yöneticisi" ödülüne TRT Kanal Koordinatörü Bülent Ata, "Yılın Sinema Sanatçısı" ödülüne İsmail Filiz, "Yılın Pop Müzik Sanatçısı" ödülüne Mustafa Ceceli, "Yılın Sporcusu" ödülüne Seyfettin Karadeniz, "Yılın İşkadını" ödülüne Şerife Pehlivan layık görüldü. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Batuhan Yaşar Yılın Gazetecisi Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement