Battal İlgezdi: Muhtarların Yetkileri Artmalı - Son Dakika
Güncel

Battal İlgezdi: Muhtarların Yetkileri Artmalı

Battal İlgezdi: Muhtarların Yetkileri Artmalı

Başkan Battal İlgezdi ile mahalle muhtarları ve azaları bir araya geldi.

25.05.2013 12:13

Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Muhtarlar Derneği'nin birlikte organize ettiği yemekli toplantıda Başkan Battal İlgezdi ile mahalle muhtarları ve azaları bir araya geldi.

Sahan Restaurant'ta yapılan toplantıya Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz, Sadık Kayhan, Hüseyin Hışman, İsmail Kabakçı, Zülfiye Çam, Belediye birim müdürleri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, mahalle muhtarları ve azaları ile eşleri katıldı.

"Muhtarlar yerel yönetimlerde yer almalı"

Toplantıda konuşan Başkan İlgezdi, "Muhtarlar yetkisiz. Yetkileri ellerinden alındı. Onlar seçimle iş başına geldi. Ama söz hakları yok. Muhtarlarımızın yerel yönetimlerde temsil hakları olmalı. Belediye başkanlarını halkın seçtiği gibi muhtarları da halk seçiyor. Yerel yönetimlerde yer almalılar ve onlara yerel yönetimlerden maaş verilmeli" diyerek, muhtarlara desteğin artması gerektiği yönünde konuştu.

Ataşehir Belediyesi'nin kendilerine her zaman yardımcı olduğunu belirten muhtarlar ve azalar, belediyenin mahallelerine sunduğu hizmetten memnun olduklarını söylediler.

Konuşmalar sonrası birlikte yemek yendi, sanatçı Bedri Ayseli de söylediği şarkı ve türkülerle geceye renk kattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Battal İlgezdi: Muhtarların Yetkileri Artmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement