Batman Şehidin Tabutunu Özel Harekat Polisleri Taşıdı - Son Dakika
Güncel

Batman Şehidin Tabutunu Özel Harekat Polisleri Taşıdı

Batman Şehidin Tabutunu Özel Harekat Polisleri Taşıdı

Batman'da dün akşam PKK'lıların yola tuzakladığı bombayı polis zırhlı aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatarak düzenlediği saldırıda şehit olan özel harekat polis memuru 49 yaşındaki Nedim Erbay, Batman Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle memleketine uğurlandı.

30.09.2015 11:25

Batman'da dün akşam PKK'lıların yola tuzakladığı bombayı polis zırhlı aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatarak düzenlediği saldırıda şehit olan özel harekat polis memuru 49 yaşındaki Nedim Erbay, Batman Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle memleketine uğurlandı. Şehit polisin tabutunu özel harekat polisleri omuzlarında taşıdı.Batman'ın Kozluk İlçesi karayolu üzerinde bulunan Dövecik Köyü yakınlarında karayolundaki menfeze bomba tuzaklayan PKK'lı teröristler, bombayı özel harekat polislerinin içinde bulunduğu zırhlı aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Tahrip gücü yüksek bombanın şiddetli patlamasıyla birlikte zırhlı araçta bulunan özel harekat polisi Nedim Erbay, şehit olurken, polis memurları Evren Gül, Şakir Kıymet ve İbrahim Coşkun ile zırhlı aracın arkasından gelen kamyonette bulunan Hamdullah Aydın ile birlikte toplum 4 kişi yaralandı. Yaralılar Batman Bölge Devlet Hastanesi ile özel hastanelere götürüldü. Özel hastanede tedavi gören ve durumu ağır olan 39 yaşındaki Hamdullah Aydın, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Aydın, yapılan otopsisinin ardından Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde gece toprağa verildi.

PKK'lıların bombalı saldırısında şehit olan evli ve 2 çocuk babası polis memuru Nedim Erbay için bugün Batman Emniyet Müdürlüğü'nde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Azmi Çelik, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, şehidin yakınları, emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı. Törende şehit Erbay'ın Türk bayrağına sarılı tabutunu birlikte görev yaptığı meslektaşları omuzlarına alarak taşıdı. Erbay'ın cenazesi uçakla toprağa verilmek üzere memleketi Manisa'ya gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman Şehidin Tabutunu Özel Harekat Polisleri Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement