Batman'da Kck Davasından Tutuksuz Yargılanan 31 Kişinin Duruşması - Son Dakika
Güncel

Batman'da Kck Davasından Tutuksuz Yargılanan 31 Kişinin Duruşması

Batman\'da Kck Davasından Tutuksuz Yargılanan 31 Kişinin Duruşması

Batman'da terör örgütünün şehir yapılanması olan KCK davası kapsamında tutuksuz yargılanan 31 kişinin duruşması görüldü.

03.06.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da terör örgütünün şehir yapılanması olan KCK davası kapsamında tutuksuz yargılanan 31 kişinin duruşması görüldü. Batman 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sanık avukatlarının talepleri reddedilirken, duruşma 2 Ekim 2014 tarihine ertelendi.

Tutuksuz yargılanan 31 sanığı 8 avukat savundu. Avukatlar, müvekkilleri hakkındaki 'yurt dışına çıkma yasağı' ve 'adli kontrolün kaldırılması' talebinin yanı sıra dava kapsamında el konulan bilgisayar ve şahsi eşyalarının iadesi talebinde bulundu. Avukatlar ayrıca müvekkillerinin anadilde savunma yapabilmesi için mahkeme heyetinden Kürtçe tercüman talebinde de bulundu. Yaklaşık bir buçuk saat süren duruşma sonucunda mahkeme heyeti avukatların müvekkilleri hakkındaki taleplerini reddetti. Heyet delillerin yeterince incelenmesi gerekçesiyle duruşmayı 2 Ekim 2014 tarihine erteledi. Mahkeme heyeti avukatların tercüman talebini olumlu karşılayarak 2 Ekim 2014 tarihinde görülecek olan davaya Kürtçe tercüman atayacağını bildirdi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Batman'da Kck Davasından Tutuksuz Yargılanan 31 Kişinin Duruşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement