Batman Çayı Ömer'i Geri Vermiyor - Son Dakika
Güncel

Batman Çayı Ömer'i Geri Vermiyor

Batman Çayı Ömer\'i Geri Vermiyor

Batman'da 3 gün önce girdiği Batman Çayı'nda boğulduğu öne sürülen 20 yaşındaki Ömer Sevim'in cesedine ulaşılamadı.

07.07.2013 16:33  Güncelleme: 08:43

Batman'da arkadaşı ile birlikte serinlemek 3 gün önce girdiği Batman Çayı'nda boğulduğu öne sürülen 20 yaşındaki Ömer Sevim'in cesedine ulaşılamadı. Batman Barajı kapaklarının kapatılması ile su seviyesi düşen çayda arama çalışmaları sürerken, çalışmalara helikopter havadan destek verdi.

Geçen hafta sonu 3 kişinin boğulduğu Batman Çayı'na Cuma akşamı serinlemek için arkadaşı ile giren 20 yaşındaki Ömer Sevim, boğularak ölürken, arkadaşının korkudan 5 saat boğulma olayını gizlediği belirtildi. Hürriyet Mahallesi 429'uncu Sokak'ta oturan Sevim ailesi, muhasebecilik yapan Ömer'in eve gelmemesi üzerine olayı araştırırken, Ömer'in Batman Çayı'nda boğulduğu haberini alınca yıkıldı. Askere gitmeye hazırlanırken, serinlemek için girdiği Batman Çayı'nda boğulan Ömer Sevim'in cansız bedenine 3 gündür yapılan arama çalışmalarına rağmen ulaşılamadı.

Batman Belediyesi itfaiye ve Sivil Savunma Arama ve Kurtarma ekiplerinin ceset arama çalışmalarına Şanlıurfa ve Elazığ'taki kurtarma ekipleri de destek verdi. 3 gündür cesedi bulunamayan Ömer Sevim'in yakınları, Batman Çayı kenarında sinir krizleri geçirdi. Batman Barajı kapaklarının kapatılmasıyla su seviyesi düşen Batman çayında Ömer'in cesedinin bulunması için arama ve kurtarma ekiplerine bir helikopter de havadan destek verdi. Kimliği açıklanmayan Ömer Sevim'in arkadaşı ile ilgili soruşturmanın sürdürülüyor. - Batman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman Çayı Ömer'i Geri Vermiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement