Basketbolcularımız Edirne’de Ter Döküyor - Son Dakika
Güncel

Basketbolcularımız Edirne’de Ter Döküyor

Basketbolcularımız Edirne’de Ter Döküyor

Yalova'da Yapılan Yıldız Erkekler Basketbol Maçlarının Tamamını Kazanarak Yenilgisiz Şampiyon Olan Yalova Belediyespor, Türkiye Şampiyonası İçin Edirne'de Bulunuyor.

10.03.2011 21:44  Güncelleme: 21:45

Yalova'da yapılan yıldız erkekler basketbol maçlarının tamamını kazanarak yenilgisiz şampiyon olan yalova belediyespor, türkiye şampiyonası için edirne'de bulunuyor. Şampiyona; 08.03.2011- 12.03.2011 tarihleri arasında Edirne'de gerçekleştirilecek. Türkiye Şampiyonası'na; Kocaeli, Sakarya, Düzce, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Balıkesir ve Yalova il birincileri iştirak ediyor.

Çekilen kura sonucuna göre; Yalova Belediyespor, Düzce, Çanakkale, Kırklareli ve Balıkesir Banvit takımlarıyla aynı grupta yer alıyor. İlk maçını önceki gün Kırklareli ile oynayan Yalova Belediyespor, bu maçı 61-57 kazandı. İlk hedeflerinin gruptan birinci olarak çıkıp finallere kalmak olduğunu belirten Yalova Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez, "Edirne'de başarılı maçlar çıkararak Yalovamızı en iyi şekilde temsil etmek amacındayız.

Türkiye Şampiyonası'nda hedefimiz, grubumuzdan birinci çıkarak finallere katılmaktır. Alt yapıya çok önem veriyoruz. Yalova Belediye Başkanımız Yakup Bilgin Koçal da basketbol branşına tam destek vermektedir. Amacımız bu destekleri karşılıksız bırakmamak ve alt yapımızdan yetişen sporcularımızla önümüzdeki iki yıllık periyodun sonucunda ilimizi 2. ligde yeniden temsil hakkı yakalamaktır" dedi.

Öte yandan Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Spor Koordinatörü Cengiz Karoğlu, basketbol takımına Edirne'deki maçlarda başarılar diledi. Karoğlu, "Yalova Belediyespor Basketbol Takımımızın ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Basketbolcularımız Edirne’de Ter Döküyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement