Başkentte Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Başkentte Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Olay yeri Kaza yapan araç Kaza sonucu ölen Ertuğrul Örgel Aracın sürücüsü Polislerin olayı incelemesi -Baba ve oğluna yeni işe başlamaya giderken otomobil çarptı, kazada baba yaralanırken, oğlu hayatını kaybetti ANKARA (AA) – Ankara Esenboğa Havaalanı Protokol yolu üzerinde meydana gelene kazada aynı aileden bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi de yaralandı.

15.02.2016 11:39

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Olay yeri

Kaza yapan araç

Kaza sonucu ölen Ertuğrul Örgel

Aracın sürücüsü

Polislerin olayı incelemesi - Baba ve oğluna yeni işe başlamaya giderken otomobil çarptı, kazada baba yaralanırken, oğlu hayatını kaybetti

ANKARA (AA) – Ankara Esenboğa Havaalanı Protokol yolu üzerinde meydana gelene kazada aynı aileden bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Fatih Türk'ün kullandığı 06 AL 0623 plakalı otomobil, Esenboğa Protokol Yolu Çubuk Kavşağı girişi Otonomi Galericiler Sitesi önünde yolun karşısına geçmek isteyen Yücel Örgel ile oğlu Ertuğrul Örgel'e çarptı.

Kazada Yücel Örgel yaralanırken, oğlu 32 yaşındaki Ertuğrul Örgel olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralı baba olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Ertuğrul Örgen'in ve babası Yücel Örgel'in daha önce iş başvurusunda bulunduğu Otonomi Galericiler Sitesi inşaatı şantiyesinde bugün işbaşı yapacağı öğrenildi.

Kazaya neden olan sürücü Fatih Türk gözaltına alınırken, olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Başkentte Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkentte Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement