Başkan Uzun, Sema Plastik'te Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun, Sema Plastik'te Çiçeklerle Karşılandı

Başkan Uzun, Sema Plastik\'te Çiçeklerle Karşılandı

Başkan Yusuf Uzun, her hafta gerçekleştirdiği fabrika ziyaretleri kapsamında bu hafta Sema Plastik Fabrikası'nda yönetim ve çalışanlarla bir araya geldi.

22.05.2012 20:26  Güncelleme: 20:24

Gerçekleştirdiği fabrika ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu kez Sema Plastik Fabrikası'ndaydı. Fabrikaya gelişinde Başkan Uzun'u, fabrika sahibi Selim Güçbilmez ve Müdür Serkan Akman çiçeklerle karşıladı.

Fabrika yemekhanesinde işçilerle öğle yemeği yiyen Başkan Uzun, fabrikanın üretim yapılan bölümünü de gezerek fabrika sahibi Güçbilmez ve Müdür Akman'dan bilgi aldı. Çalışanlara yönelik bir de konuşma yapan Belediye Başkanı Uzun, üretimde bulunan herkesin işyerlerine sahip çıkmalarını ve sorunun değil çözümün parçası olmaları gerektiğini belirtti. Başkan Uzun, "Dünya ekonomisi içinde ülkemizin payı da her geçen gün büyüyor. Gerçekten saygın ve güçlü bir devletiz" dedi.

"Beylikdüzü'nde pek çok alanda büyük mesafeler kat ettik"

Başkan Uzun sözlerini, "Beylikdüzü Belediyesi olarak işbaşına geldiğimiz günden bu yana, biz ve arkadaşlarımız ilçemizin standartlarını daha iyi noktalara taşımak için çalıştık. 3 yıl önceki Beylikdüzü'yle şimdiki Beylikdüzü çok farklı; alt yapıda, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, çevrede ve birçok alanda büyük mesafeler kat ettik. Ancak yapmamız gereken çok şey var; iyi niyetliyiz, çalışıyoruz" diyerek sürdürdü.

Fabrikası sahibi Güçbilmez ise, ilçedeki işyerlerini ziyaret ederek, hem çalışanlarına hem de yöneticilerine verdiği önem ve destekten dolayı Başkan Uzun'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun, Sema Plastik'te Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement