Başkan Uzun, Radyo Programcıları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun, Radyo Programcıları ile Bir Araya Geldi

Başkan Uzun, Radyo Programcıları ile Bir Araya Geldi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ulusal radyo programcıları ve sunucuları ile kahvaltıda bir araya geldi.

01.12.2013 13:35

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ulusal radyo programcıları ve sunucuları ile kahvaltıda bir araya geldi. Beylikdüzü'nün konuşulduğu kahvaltıda radyo çalışanları, ilçe hakkında önemli bilgiler edindi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ulusal frekansta yayın yapan radyo programcıları ile bir araya geldi. Gürpınar, Düven Restoran'da gerçekleştirilen buluşmaya Beylikdüzü'nde oturan radyocular da katıldı. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Ay ve ilçe teşkilat üyelerinin de katılım gösterdiği kahvaltıda Beylikdüzü'nün yeni tanıtım filmi izlendi. Radyo programcıları, Beylikdüzü hakkında Başkan Uzun'dan çeşitli bilgiler alırken, ilçe ile ilgili isteklerini de iletti.

"İLETİŞİM ÇAĞINDA İLETİŞİMSİZLİK YAŞIYORUZ"

Radyo programcılığı yapmanın çok keyifli bir iş olduğunu ve radyo programlarına katılmaktan büyük keyif aldığını belirten Başkan Uzun, iletişim çağında iletişim kazaları yaşandığına vurgu yaptı.

Başkan Uzun, "Çağımız teknolojinin en üst seviyede kullanıldığı zaman dilimi. Artık istediğimiz kişiye istediğimiz an, her mecradan ulaşabiliyoruz. Ancak buna rağmen büyük iletişim kazaları yaşıyoruz. İnsanoğlunun en büyük sorunu bu çağda iletişim sorunu. Birbirimizi doğru olarak dinlememek, anlamamak ve anlatamamak büyük sorunları da birlikte getiriyor. Bu sorunları aşmak için önce saygı gerekiyor. Biz karşımızdaki insanın düşüncesi ne olursa olsun ona saygı gösterirsek, iletişim sorununu çözeriz. Birbirimizi daha iyi anlar ve daha yaşanabilir bir dünya temelini atabiliriz" dedi.

Kahvaltının sonunda radyo programcılarına Başkan Uzun tarafından özel bir kalem seti hediye edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Uzun, Radyo Programcıları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement