Başkan Uzun, Din Adamları İle Fikir Alışverişinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun, Din Adamları İle Fikir Alışverişinde Bulundu

Başkan Uzun, Din Adamları İle Fikir Alışverişinde Bulundu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü'nde bulunan din adamları ile bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.

21.06.2013 15:33

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçede bulunan cami imamları, cami dernek yöneticileri ve müftülük çalışanlarıyla birlikte Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay ile birlikte İlçe Müftüsü Süleyman Küçük'ün de katıldığı sohbet havasında geçen kahvaltıda çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunuldu. İlçede bulunan camilerin eksikleri ve ihtiyaçlarının da gündeme geldiği kahvaltıda Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Halkımızın ihtiyaçları neredeyse biz de oradayız. Bu nedenle sizler, temsil ettiğiniz kurumların ve halkımızın sürekli içerisindesiniz. Onun için o kutsal mekânların ihtiyaçları, sizlerin istekleri, düşünceleri bizim için önemlidir" dedi.

Daha sonra Başkan Uzun ilçede gerçekleştirdiği 4 yıllık faaliyetlerini anlattı. Din görevlileri ve dernek başkanları da tek tek söz alarak, temenni dilek ve isteklerini söylediler. Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a samimi, gayret, destek ve gerçekleştirilen hizmetler için teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun, Din Adamları İle Fikir Alışverişinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement