Başkan Uzun'dan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun'dan Ziyaret

Başkan Uzun\'dan Ziyaret

Başkan Uzun gazi ve engelli ailelerini ziyaret etti, sorunlarını dinledi.

21.06.2012 16:48

Belediye Başkanı Uzun, ilçedeki gazi, şehit ve engelli ailelerini ziyaret etti. Başkan Uzun ev ziyaretlerinde ailelerin sorunları ile tek tek ilgilendi.

Haftanın birçok gününde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları ve istekleri dinleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ev ziyaretleri ile görüşmelerine devam etti. İlçede bulunan şehit, gazi ve engelli ailelerine konuk olan Başkan Uzun, bu hafta Kıbrıs Gazisi İsmail Nart'ın eşi Nilüfer Nart, bedensel engelli Yelda Seren, Isparta'ya tatile giderken trafik kazasında yakınlarını kaybeden Özlem Şen ile Ayyıldız ailesini ziyaret etti.

ENGELLİ YELDA'YA TEBRİK

2,5 yaşından itibaren, geçirdiği rahatsızlık sonucu beden gelişimini tamamlayamayan engelli Yelda Seren'i evinde ziyaret eden Başkan Yusuf Uzun, Yelda'nın yaşama olan büyük bağlılığını ve sevincini takdirle karşıladı. Uzun, Seren'e her türlü desteği sağlayacaklarını da dile getirdi.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNE HEMEN BAŞLANIYOR

Ziyaretlerinde ev ahalisinin yanı sıra komşularla da bir araya gelen Uzun, bölgenin sorunları ve vatandaşların istekleri hakkında da bilgiler ediniyor. Başkan Uzun, istekler doğrultusunda Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ile birlikte notlar alarak sorunları hemen çözüme kavuşturmak için çalışmalara başlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement