Başkan Uzun'dan İtfaiyecilere Baklava - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun'dan İtfaiyecilere Baklava

Başkan Uzun\'dan İtfaiyecilere Baklava

Yusuf Uzun İtfaiye Teşkilatı'nın kuruluşunun 298. Yılı nedeniyle Beylikdüzü İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret etti.

25.09.2012 15:28

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun İtfaiye Teşkilatı'nın kuruluşunun 298. Yılı nedeniyle Beylikdüzü İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret etti. Baklava ikram ettiği erlerin İtfaiye Haftası'nı kutlayan Başkan Uzun, "Varlığınız bizim için bir güvence" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İtfaiye Haftası dolayısıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beylikdüzü İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret etti. İtfaiye erlerine karanfil ve baklava ikramında bulunan, itfaiyecilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Uzun, bir itfaiye aracına binerek aracı çalıştırdı ve araçla ilgili bilgi aldı. Başkan Uzun İtfaiye Amiri Cemalettin Burak'a da çiçek verdi.

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ'NİN ARAMA KURTARMA BİRİMİ BEYAK DA HİZMETTE

Beylikdüzü'nün çok katlı, yüksek binalara sahip bir kent olduğunu, böyle bir yerleşim bölgesinde yangın ve afetlere karşı güvenliğin ön planda olduğunu dile getiren Başkan Uzun, itfaiyenin çalışmalarının önemli olduğunu ifade etti. Risklere müdahalede Beylikdüzü Belediyesi olarak BEYAK adında bir arama kurtarma ekibi oluşturduklarını belirten Başkan Uzun, ekibin yurt içi ve yurt dışı yaşanabilecek afetlere de müdahale için gönderilebileceğini ifade etti. Afetlerden korunma konusunda yapılan müdahalelerin yanı sıra eğitimin de önemine değinen Başkan Uzun, bu çerçevede ilçede özellikle site yöneticileri, okul müdürleri, din görevlileri ve AVM yöneticilerinin katılacağı bilgilendirme toplantılarının yapılması gerektiğini ifade ederek, toplantılara belediye olarak tüm desteklerini vereceklerini belirtti.

YÜKSEK BİNALARA YANGIN UYARI SİSTEMİ KURULACAK!

Beylikdüzü'ndeki binaların yüksek olması nedeniyle can güvenliği açısından binalara yangın uyarı sistemlerinin kurulması için çalışma başlatacaklarını dile getiren Başkan Uzun, "Geniş zamanda bu tedbirlerimizi almaz isek, dar zamanda sıkıntılı duruma düşebiliriz" dedi. Başkan Uzun, Beylikdüzü İtfaiye İstasyonu Ziyaretçi Defteri'ne de İtfaiye Haftasını kutlayarak; 'Tüm afetlerde bir güven unsuru olan itfaiyecilerimizi kutluyorum" şeklinde düşüncelerini aktardı.

"OLASI YANGINLARDA 17. KATA KADAR UZANABİLEN MERDİVENE SAHİBİZ"

Ziyaretten son derece memnun kaldıklarını dile getiren Beylikdüzü İtfaiye İstasyonu Amiri Cemalettin Budak da ilçedeki faaliyetleri sırasında kendilerine her türlü desteği sunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun'a teşekkür etti. Beylikdüzü'nün çok katlı binaların yoğun olduğu bir ilçe olduğunu, bu nedenle yüksek katlarda meydana gelen yangınlara müdahale için 17. kata kadar uzanabilen merdivenin Beylikdüzü İstasyonu'nda bulunduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun'dan İtfaiyecilere Baklava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement