Başkan Uzun'dan 'El Emekçilerine' Destek! - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun'dan 'El Emekçilerine' Destek!

Başkan Uzun\'dan \'El Emekçilerine\' Destek!

Yusuf Uzun, Beylikdüzü Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerlerinin açtığı yılsonu sergisinin açılışına katıldı.

30.05.2012 08:30

Başkan Uzun, yılsonu kermesinde, el emeği göz nuru ile yapılan çalışmaların sergilenmesi ve satılabilmesi için Beylikdüzü Kültür Merkezi'nin kullanabileceğini söyledi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerlerinin açtığı yılsonu sergisinin açılışına katıldı. Yaklaşık 4 bin kursiyerin el emeği göz nuru ile hazırladıkları eserlerin sergi açılış kurdelesini İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun eşi Gül Mutlu, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız'ın eşi Sara Yıldız, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Beylikdüzü Halk Eğitim Müdürü M. Güven Avcı birlikte kesti.

Yapılan konuşmalar sonrasında açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri sergiyi gezdi. Başkan Uzun, kursiyerlerin eserlerinin çok değerli olduğunu söyleyerek, "Bu güzel ürünlerin sergilenmesi ve satışı için kursiyerlerimiz Beylikdüzü Kültür Merkezi'ni kullanabilirler" dedi.

Beylikdüzü Kaymakamı Demirkol ve Başkan Uzun eserlerin farklı ortamlarda da sergilenmesi ve satılabilmesi için de destek vereceklerini dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun'dan 'El Emekçilerine' Destek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement