Başkan Uzun, Ambarlı Kumport limanı'nı Ziyaret Etti  - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun, Ambarlı Kumport limanı'nı Ziyaret Etti

Başkan Uzun, Ambarlı Kumport limanı\'nı Ziyaret Etti 

Yusuf Uzun, her hafta gerçekleştirdiği fabrika ziyaretleri kapsamında bu hafta Ambarlı Liman Tesisleri içerisinde faaliyet gösteren Kumport Limanı'nı ziyaret etti.

05.06.2013 16:56

Fabrika ziyareti kapsamında Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta Ambarlı limanına bağlı Kumport limanı çalışanlarıyla buluştu. Başkan Uzun'u Kumport Liman İşletmeleri yönetim binası önünde Genel Müdür Gürdal Karadeniz karşıladı. Kumport Liman çalışanlarıyla öğle yemeği yiyen ve sohbet eden Uzun; alın terleri ile ekmeklerini kazandıklarını, ekmek kapıları olan işyerlerine sahip çıkmalarını ve herkesin bulunduğu noktada işini en iyi şekilde yapmasını istedi.

Sağduyuya Davet

Konuşmasında yurtta yapılan eylemlere de değinen ve herkesi sağduyulu olmaya davet eden Başkan Uzun, Biz 76 milyon kardeşiz. Hangi inanç, hangi etnik gruba mensup olursak olalım hepimiz bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıyız, kardeşiz. Bu ülkede dayanışma içinde olmamız hepimizin yararınadır. Birbirimize olan sevgi, saygı ve hoşgörüyü hiçbir zaman eksik etmeyelim" dedi.

"Personel İhtiyaçlarınızı Kariyer Büromuzdan Karşılayabilirsiniz"

Başkan Uzun daha sonra Kumport Limanı'nı gezerek, yetkililerden bilgi aldı ve incelemelerde bulundu. Personel alımında, Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Bürosu'na iş aramak için başvuru yapanların da değerlendirilmesini isteyen Başkan Uzun,  işletme sahiplerine bölge halkına iş sahası oluşturdukları için de teşekkür etti.

Ziyarete Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun, Ambarlı Kumport limanı'nı Ziyaret Etti  - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement