Başkan Uzun'a Sosyal Medya Dalında Ödül - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun'a Sosyal Medya Dalında Ödül

Başkan Uzun\'a Sosyal Medya Dalında Ödül

"En Çok Olumlu Tepkileri Artan" 7. Belediye Başkanı olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a ödülü CeBIT 2013 Fuarı'nda takdim edildi.

26.10.2013 12:56

94 belediye arasında yapılan "Twitter Trend Topic Belediye Başkanları" araştırmasında "En Çok Olumlu Tepkileri Artan" 7. Belediye Başkanı olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a ödülü CeBIT 2013 Fuarı'nda takdim edildi.

Türkiye'nin sosyal medya aracı Twitter'da var olan 94 belediye başkanı arasında araştırma gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesi, CeBIT Bilişim ve İnsan, Toplum ve Teknoloji Derneği'nin organize ettiği araştırmada belediye başkanları Twitter'da "En Çok Olumlu Tepki Alması" ve "En Çok Olumlu Tepkileri Artması" dallarında ödüller sahiplerini buldu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da kendi kullandığı Twitter hesabı ile "En Çok Olumlu Tepkileri Artanlar" kategorisinde 94 belediye içerisinde 7. olarak ödüle layık görüldü. CeBIT Fuarı'nda WOW Hotel'de ödülünü Doç. Dr. Fatih Gürsul'den alan Beylikdüzü Beldiye Başkanı Yusuf Uzun ödüle layık görülmekten ötürü mutluluk duyduğunu belirtti.

"Sosyal Medya Herkes İçin Önemli"

Ödülünü alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, sosyal medyanın önemine değindi. Kendi adına bulunan Twitter hesabını sadece kendisinin kullandığını ve vatandaşlardan gelen tüm istek ve şikâyetlere olabildiğince cevap vermeye gayret gösterdiğini belirten Başkan Uzun " Sosyal medya çok önemli bir mecra. Biz de vatandaşlarımız ile iletişimlerimizde bu alandan çokça faydalanıyoruz. Sosyal medya dalında bir ödül almak beni çok memnun etti" dedi.

Cebıt Fuarını Gezdiler

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay ve beraberindeki heyet CNR'da gerçekleştirilen CeBIT 2013 Teknoloji fuarını gezdiler. Fuarda belediyelerin standlarına uğrayan Başkan Uzun burada gerçekleştirilen projeler hakkında bilgiler de aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun'a Sosyal Medya Dalında Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement