Başkan, Tv 8'de Erkan Tan'a Konuk Oldu - Son Dakika
Güncel

Başkan, Tv 8'de Erkan Tan'a Konuk Oldu

Başkan, Tv 8\'de Erkan Tan\'a Konuk Oldu

Karaosmanoğlu, tv8'de canlı yayınlanan Erkan Tan'la Başkent'ten programında Kocaeli'ndeki değişim ve gelişimi anlattı

03.03.2012 08:57

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, tv8'de ''Erkan Tan'la Başkent''ten programına konuk oldu. Kocaeli'nin değişimi ve gelişimini canlı yayında anlatan Başkan Karaosmanoğlu, programın sunucusu Tan ile vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladı.

TV8'DE ERKAN TAN'LA BAŞKENT'TEN

Başkan Karaosmanoğlu, Ankara'da tv8'de her sabah canlı olarak yayınlanan ''Erkan Tan'la Başkent'ten'' programına katıldı. Ekranların sevilen sunucusu Tan ile samimi bir atmosferde program gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'nde belediyecilik, şehirleşme, kentsel dönüşüm, çevre gibi konularda yapılan çalışmaları anlattı.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDU

Tecrübeli sunucu Tan ile izleyicilerden gelen soruları içtenlikle yanıtlayan Başkan Karaosmanoğlu, ''Tüm il sınırları Büyükşehir statüsüne alınan Kocaeli'ndeki uygulamalar Türkiye'ye örnek olmuştur. Kocaeli'nde planlanmadık bir metrekare yerimiz yoktur. Kalkınma yerelden başlar. Halkımız kendisine hizmet eden sahip çıkıyor ve destek veriyor'' açıklamasını yaptı.

KÖRFEZDE YÜZMEYE BAŞLADIK

Başkan Karaosmanoğlu'nun Büyükşehir tarafından İzmit Körfezi'nde oluşturulan plajlarda Kocaeli halkıyla birlikte yüzdüğü görüntülerin de ekrana geldiği programda sunucu Tan, geçmişte körfezin kirlilik ve kokuyla anıldığını hatırlattı. 2004'te göreve geldiklerinde Kocaeli halkına ''Körfezde birlikte denize gireceğiz'' sözü verdiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Halkımıza verdiğimiz sözü tuttuk ve körfezde yüzmeye başladık. Türkiye'de ilk kez körfezdeki gemileri deniz uçağıyla denetliyoruz. Arıtma tesislerimize yenilerini ekliyoruz'' ifadesini kullandı.

NUSAYBİN'DEKİ OKULA BİLGİSAYAR

Sabah 08.30'da başlayan programın sunucusu Tan, Kocaeli'nde 3 yılda 82 bin öğrenciye bilgisayar dağıtıldığını duyunca hayretini gizleyemedi. Ünlü sunucu Tan, Başkan Karaosmanoğlu'ndan kendilerinden daha önce bilgisayar talebinde bulunan Mardin'in Nusaybin ilçesindeki Akarsu İ.Ö.O.'da öğretim gören Murat Aydın'a bir bilgisayar göndermesini istedi. Tan'ın ricasını geri çevirmeyen Başkan Karaosmanoğlu, minik öğrenci Murat Aydın ve sınıf arkadaşlarına diz üstü bilgisayar göndereceğini açıkladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan, Tv 8'de Erkan Tan'a Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement