Başkan Şampiyonları Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Şampiyonları Ağırladı

Başkan Şampiyonları Ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda 3. olan Bahçecikli Hamza Özkaradeniz'i misafir etti.

19.08.2011 14:06

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Romanya'da düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda 3. olan Büyükşehir Kağıtsporlu Hamza Özkaradeniz'i kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'nin kendi yetiştirdiği gençlerle şampiyonluklara abone olacağını söyledi.

HAMZA'DAN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda çıkardığı başarılı güreşlerle üçüncülüğü elde eden Hamza Özkaradeniz, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Büyükşehir Kağıtspor yöneticisi Mehmet Akif Karaosmanoğlu ile antrenörü Gürcan Kırcı'nın eşlik ettiği milli güreşçimiz Hamza Özkaradeniz, Başkan Karaosmanoğlu'na kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

BAŞKAN'DAN HAMZA'YA KUTLAMA

Bahçecikli Hamza Özkaradeniz'i kutlayan Başkan Karaosmanoğlu da, ''Başarılarının devamını diliyoruz. Kocaeli'nden böyle kabiliyetli gençlerin yetişmesinden ve başarılarından dolayı çok mutlu oluyoruz. Güreş emek isteyen, oyun ve gücün birleştiği bir spordur. Biz de amatör sporlarımıza büyük destek veriyoruz. Kocaeli'den çok başarılı sporcularımız ve şampiyonlarımız yetişiyor'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Şampiyonları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement