Başkan Oğuz'a Esnaftan Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Başkan Oğuz'a Esnaftan Teşekkür

Başkan Oğuz\'a Esnaftan Teşekkür

550 esnaftan Aliağa Belediyesi'ne anlamlı teşekkür.

12.07.2012 16:08

Aliağa Küçük Sanayi Sitesinin 11 yıllık altyapı çilesine, yol ve altyapı yatırımlarıyla son veren Aliağa Belediyesi'ne 550 esnaftan teşekkür geldi. 11 yıldır Kışın çamurla, yazın toz toprakla boğuşan ve olumsuz koşullar nedeniyle iş kaybına uğrayan 550 esnafın imdadına yetişen Aliağa Belediyesi ve Büyükşehir site altyapısını ve yolları yaparak örnek bir proje gerçekleştirdi.

Küçük sanayi bölgesinin altyapısının tamamlanması nedeniyle bölgedeki 3 kooperatif başkanı, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz'a teşekkür etti.

3 BAŞKANDAN BAŞKAN OĞUZ'A TEŞEKKÜR

İlk kazmanın vurulduğu gün Belediye Başkanı Turgut Oğuz ile birlikte esnafın sevincine ortak olan; Aliağa Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Halil Benli, Bakırçay Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hakan Tüzüner ve Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yılmaz Koç tamamlanan altyapı çalışmaları nedeniyle Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz'a plaket sunarak teşekkür etti.

"BAŞKANIMIZ VE BELEDİYE SAYESİNDE İNSANCA YAŞAM KOŞULLARINA KAVUŞTUK"

3 kooperatifte yaklaşık 500 küçük esnafın, diğer işletmelerle birlikte bölgede 550 civarında işyeri bulunduğunu ve yaklaşık 2 Bin kişinin çalıştığını belirten Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yılmaz Koç; "Başkanımız sayesinde insanca yaşam koşullarına kavuştuk çok teşekkür ederiz" dedi.

11 yıl önce şehir içinden birçok vaatle bugünkü yere taşındıklarını belirten Koç; "Yıllardır özellikle yollarımız konusunda çok büyük sıkıntılar çektik. Belediye Bakanımız Turgut Oğuz göreve gelirken söz verdi ve bu sözünü yerine getirdi. Şu anki durumdan oldukça mutluyuz. Gelen müşteriler memnun, biz memnunuz. Bu mutluluğumuzu ve memnuniyetimizi başkanımızı ziyaret ederek dile getirdik ve plaket sunduk." dedi.

TEKNE YÜZDÜRÜLEN GÖLETLERDEN PIRIL PIRIL YOLLARA

Altyapı eksikliği nedeniyle esnafların sesini duyurmak için birçok yola başvurduğu, su birikintilerinde temsili balık avladığı ve tekne yüzdürdüğü bölgenin sorununu çözmek için Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz 2009 yerel seçimleri öncesi söz vermişti.

Bazı kesimlerce "yapılamaz" denilen sanayi sitesinin altyapı sorunu konusunda söz veren Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, projenin tamamlanmasıyla sözünü yerine getirmiş oldu.

Aliağa Belediyesi'nin girişimleri ve çabası sonunda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında; sitedeki yağmur sularının 286 ızgara ve 120 baca ile tahliyesini sağlamak için 6 Bin metre yağmursuyu kanal şebekesi döşendi. Yolların önce tesviyesi yapıldı. Ana caddeler asfalt, sokaklar beton yapıldı. 40 bin m2 asfalt 33 bin m2lik beton döküldü.

BAŞKAN OĞUZ; ALİAĞAMIZIN ÖNEMLİ BİR SORUNUNU ÇÖZDÜK"

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, kentin önemli bir altyapı sorununu çözdüklerini ifade ederek, "Sanayi Sitesinin altyapısı yıllardır esnafımızı ve siteden yararlanan tüm vatandaşlarımızın önemli bir sorunuydu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'nun desteği ve ilgisiyle Belediyemizin imkanlarını birleştirerek kısa sürede yol ve altyapı çalışmalarını tamamladık. Aziz Başkan'a ve çalışmaları hızla sonuçlandıran ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Oğuz'a Esnaftan Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement