Başkan Mahmut Badem'in Ankara Mesaisi - Son Dakika
Güncel

Başkan Mahmut Badem'in Ankara Mesaisi

Başkan Mahmut Badem\'in Ankara Mesaisi

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, kentin gelişimine yönelik projeler ve havza sorunlarıyla ilgili Ankara'da ziyaretler gerçekleştirdi. Başbakan Binali Yıldırım'a, Ödemiş hakkında genel bilgiler verdi.

31.01.2018 15:24

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve meclis üyesi Erdal Başer, Ödemiş ile ilgili projelerin takibi için iki gün Ankara'da ziyaretler gerçekleştirdi. İzmir Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Mahmut Atilla Kaya, Necip Kalkan ve Hüseyin Kocabıyık ile birlikte bakanlıklarda görüşmeler yaptı. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile görüşen Başkan Mahmut Badem, Ödemiş'in genel sorunlarına çözüm için temaslarda bulundu.

Başkan Mahmut Badem; "Kentimizin gelişimine yönelik hükümetimizin desteği ya da belediyemiz tarafından uygulanan projeleri yakından takip ediyoruz. Ankara'da bakanlıklarda, genel müdürlüklerde görüşmeler yaparak, çalışmalara destek sağlanması için çalışıyoruz. Başbakanımız Binali Yıldırım ile görüşmemizde Ödemiş'in genel durumu hakkında bilgiler vererek, taleplerimizi ilettik. Başbakanımızın kentimize ve bölgemize desteği her zaman devam edecek. Ödemiş- Aydın Köşk yolu projesiyle ilgili Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal'dan bilgiler aldık" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Mahmut Badem'in Ankara Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement