Başkan Kocamaz'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Kocamaz'a Ziyaret

Başkan Kocamaz\'a Ziyaret

Adana Vakıflar Bölge Müdürü Saraçoğlu Başkan Kocamaz'ı ziyaret etti.

11.05.2012 15:40

29.Vakıflar Haftası etkinlikleri kapsamında Vakıflar Bölge Müdürü Murat Saraçoğlu, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret etti.

Beraberinde Vakıflar Şube Müdürü Hüseyin Sahir ve Adana Beylerbeyi Mahmutpaşa Vakfı Mütevellisi Ziya Güçoğlu ile ziyareti gerçekleştiren Vakıflar Bölge Müdürü Saraçoğlu, bu sene kutlamakta olan Vakıflar Haftası'nın ana temasının 'Vakıf Medeniyeti ve Balkanları' olduğunu söyledi.

Saraçoğlu, "2012 Vakıf Haftası nedeniyle sayın başkanımızı ziyaret ettik. Başkanımız her zaman vakıflar konusunda bize yardımcı olmuştur. Dolayısıyla kendisine teşekkür ediyoruz. İnsanlık onurunu rencide etmeden, yürekten, severek ve cömertçe bağış yapılması, vakıfların en hassas noktasıdır. İşte ecdadımız bu anlayışla birçok vakıf kurarak topluma hizmet etmiş ve hayırlara vesile olmuştur" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetti dile getiren Tarsus Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, Vakıf eserlerinin gelecek kuşaklara sağlam bir şekilde aktarılması gerektiğini, Vakıf yöneticilerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bölge Müdürü Saraçoğlu, Başkan Kocamaz'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi ve Vakıf tarafından bastırılmış yayınlardan hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kocamaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement