Başkan Koçal'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Koçal'a Ziyaret

Başkan Koçal\'a Ziyaret

Masa tenisi şampiyonları Başkan Koçal'ı ziyaret etti.

06.03.2012 14:48

01-03 Mart tarihleri arasında Aksaray'da düzenlenen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda şampiyonluğu elde eden Yalova Anadolu Lisesi ve ikinci olan Yalova Bahçeşehir Koleji'nin sporcuları, antrenörleri ve okul yöneticileriyle beraber Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal'ı makamında ziyaret ettiler.

1.'lik ve 2.'lik kupalarını Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal'a sunan sporcular, başarılarını Başkan Koçal ile paylaştılar.

Sabah, yerel gazeteleri incelediğinde Başkan Koçal'ın sporculara teşekkür yazısını gördüklerinde mutlu olduklarını belirten Yalova Bahçeşehir Koleji Müdürü Abdullah Karaca, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal'a okulu adına teşekkür etti.

Kız ve erkek voleybol takımlarının Balıkesir'de bölge maçlarında olduğunu belirten Yalova Anadolu Lisesi Müdürü Rıdvan Acar, Başkan Koçal'ın spora yaptığı katkıları takdirle karşıladıklarını söyledi.

"Aynı Şehirin Takımlarının Final Maçı Yapması Bizleri Onurlandırdı"

Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda aynı şehirden iki takımın final oynamasının çok önemli olduğunu vurgulayan Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; "Gerçekten gururlu ve güzel bir şey yaşadık. Daha önce benzer bir olayın yaşanmadığı bilgisini aldım. Genç yaşta bir ilki başarmak çocuklarımız adına daha güzel oldu. Başarının sürekli olacağına inanıyorum. Sporcu kardeşlerimizi, antrenörlerimizi, okul yöneticilerimizi ve aileleri tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum" diye konuştu.

"Yurt Dışı Turnuvalarının Sporculara Büyük Katkısı Oldu"

Ziyaret sırasında Antrenör Bayram Ali Yıldız'dan yurt dışında oynanan müsabakaların Türkiye Şampiyonası'ndaki maçlara etkisi hakkında olumlu bilgiler alan Yalova Belediye Başkanı Başkanı Yakup B. Koçal, "Oyuncularımız artık kendilerine daha çok güveniyor. Altyapıdan sporcularımız yetişiyor. Yaptığımız çalışmalar sonucu masa tenisinde devşirme sporcular yerine kendi çocuklarımız oynayacak. Tüm Türkiye'ye bu sistemi oturtacağız" dedi.

Türkiye şampiyonu olan Yalova Anadolu Lisesi'nin İtalya'da yapılacak maçları için her türlü katkıyı yapmaya hazır olduğunu belirten Başkan Koçal, ziyaret sonunda başarılı sporcular ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Koçal'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement