Başkan Karaosmanoğlu'ndan Koçal'a Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaosmanoğlu'ndan Koçal'a Tam Destek

Başkan Karaosmanoğlu\'ndan Koçal\'a Tam Destek

Başkanlar Karaosmanoğlu ve Yıldırım, AK Parti Belediye Başkan Adayı Yakup Koçal'a destek vermek için Yalova'ya gitti

22.05.2014 14:17

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 1 Haziran'da Yalova'da yapılacak belediye başkanlığı seçimi için AK Parti Belediye Başkan adayı Yakup Koçal'a destek verdi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'la birlikte Yalova'ya geçen Başkan Karaosmanoğlu, esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.

ESNAF VE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Başkanlar Karaosmanoğlu ve Yıldırım AK Parti Yalova İl Başkanlığında partililerle görüştükten sonra Pazar Park'ta esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Koçal'a destek vermek için Yalova'ya geldiğini söyleyen Karaosmanoğlu, "AK Parti olarak hizmette sınır yok. Biz de geldik ve esnaf ziyareti yaptık. Yalova'da durumu, havayı iyi görüyoruz. İnşallah halkımızın teveccühüyle Yalova'da hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise "Bu kent bizim de kentimizdir. Partimiz ve adayımıza her türlü desteği veriyoruz vermeye de devam edeceğiz" diye konuştu. Ziyaretlerde, AK Parti Belediye Başkan adayı Yakup Koçal, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ömer Polat ve belde belediye başkanları ile partililer hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Karaosmanoğlu'ndan Koçal'a Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement