Başkan Gürlesin: "Teknik Meslek Liseleri Değerli" - Son Dakika
Güncel

Başkan Gürlesin: "Teknik Meslek Liseleri Değerli"

Başkan Gürlesin: "Teknik Meslek Liseleri Değerli"

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, meslek liselerinin ara eleman sorununun çözümünde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

28.03.2018 12:55

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, meslek liselerinin ara eleman sorununun çözümünde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Orhan Abalıoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ni ziyaret ederek, okul müdürü İbrahim Ertan Aktaş ve okul öğretmenlerinden bilgi aldı.

Atölyeleri de inceleyen Gürlesin, öğrencilerle derslerinde bir araya gelerek, başarılar diledi. Başkan Gürlesin, ülkemizdeki işsizlik noktasında en önemli sorunlardan birinin ara eleman sorunu olduğunu ifade ederek, özellikle sanayi sektörünün ihtiyacının yetişmiş ya da kolay yetişebilecek ara mesleki eleman olduğunu belirtti. Bu noktada da mesleki dallar konusunda meslek liselerindeki eğitimin önem kazanmasının ara eleman sorununu ciddi manada azaltacağını söyleyen Başkan Gürlesin, "Ülkemizin gelişimine ve ara eleman sıkıntısı noktasında çözüm olan teknik meslek liseleri çok değerlidir. Pamukkale Belediyesi olarak, meslek liselerimize destek veriyoruz. Öğrencilerimizin meslek lisesini tercih ettiği için öncelikle tebrik ediyorum. Herkes ekmek ve iş derdinde olduğuna göre meslek lisesi öğrencilerini şanslı olduğunu düşünüyorum. İnşallah mezun olduktan sonra hayata atılmalarının daha kolay olacaktır. Tabii yine de çalışmak ve hatta çok çalışmak şart. Hedefleriniz yüksek olmalı. Çok çalışırsanız bunun sonuçları beklenenden daha iyi olabilir. Üniversite sınavlarında çok daha yüksek puanlar alabilirler" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Gürlesin: 'Teknik Meslek Liseleri Değerli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement