Başkan Eskihisar Sahilinde Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Başkan Eskihisar Sahilinde Yürüdü

Başkan Eskihisar Sahilinde Yürüdü

Başkan Karaosmanoğlu, hafta içinde Gebze Eskihisar sahilinin güzel atmosferinde yürüyüş yaptı.

15.07.2011 14:49

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze'deki haftalık yürüyüşünü Eskihisar sahilinde gerçekleştirdi. Eskihisar sahilinin eşsiz güzellikleri arasında gerçekleşen yürüyüşte Başkan Karaosmanoğlu'na AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Eyüp Ayar da eşlik etti.

GEBZELİLERİN DEĞİŞMEZ ADRESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla benzersiz bir görünüme kavuşturulan ve Gebzeliler'in yaz-kış değişmez adreslerinden biri haline gelen Eskihisar sahili, yürüyüş severlerden de büyük ilgi görüyor. Her hafta bir gün Gebze'de yürüyüş yapan Başkan Karaosmanoğlu, bu hafta perşembe sabahında Eskihisar sahilinde yürüdü.

ISINMA HAREKETLERİ AYAR'DAN

Başkan Karaosmanoğlu'na yürüyüşte eski, milletvekili Ayar'ın yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile AK Parti Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Bayram da eşlik etti. Yürüyüş öncesinde gruba ısınma hareketlerini ise AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Ayar'ın yaptırması dikkat çekti. Güzel bir yaz sabahında, deniz kenarında gerçekleştirilen yürüyüş sonrasında Başkan Karaosmanoğlu, tüm Gebzelileri, Eskihisar sahilinde yürümeye davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Eskihisar Sahilinde Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement