Başkan Erol 33 Yıllık Muhtarı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Erol 33 Yıllık Muhtarı Ziyaret Etti

Başkan Erol 33 Yıllık Muhtarı Ziyaret Etti

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, ilçenin 50'inci yılında 33 senedir Gaziosmanpaşa'da muhtarlık yapan Şerif Yıldırım'ı ziyaret etti.

05.09.2013 10:20  Güncelleme: 10:31

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, ilçenin 50'inci yılında 3 aylığına muhtarlık görevine getirilen ancak 33 senedir Gaziosmanpaşa'da muhtarlık yapan Şerif Yıldırım'ı ziyaret etti. Ziyarette,yıldırım mahallesinde okul yaptıracaklarının müjdesini veren Başkan Erol, okula 33 yıllık muhtarın ismini vereceklerini söyledi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, ilçenin 50'inci yılı münasebetiyle ilçede 33 senedir muhtarlık yapan ve 1965 yılında 2 ay süreyle vekaleten Küçükköy Belediye Başkanlığı görevine getirilen Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle Muhtarı Şerif Yıldırım'ı (85) ziyaret etti.

Gaziosmanpaşa'nın 50'inci yılına girdiğini söyleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, "Belediyemizin 50'inci yılında Yenimahallemizin 33 yıllık muhtarı olan Şerif amcayı ziyaret etmek istedik. Yıllarca Gaziosmanpaşa'ya hizmet etmiş, ilçemize hem değişimde hem de dönüşümde emeği geçmiştir ve bunlara da şahit olmuştur. Bu yüzden 50.yılımızın ilk gününde muhtarımızı ziyaret etmek, hal hatır sormak istedik" dedi.

Yenimahalle'ye bir okul yapacaklarını söyleyen Başkan Erol, Şerif Yıldırım'ı tanısın ve bilsinler diye okulun ismini Şerif olarak adlandıracaklarının müjdesini verdi.

"3-5 SENE DAHA MUHTARLIK YAPARIM"

Başkan Erhan Erol'un yanına gelmesinden dolayı çok sevindiğini söyleyen Şerif Yıldırım, 50 yıldır Gaziosmanpaşa ilçesi için hizmet verdiğini 33 senedir de mahalle muhtarı olarak görev yaptığını söyledi.

Okula isminin verileceği için çok sevindiğini dile getiren Şerif Yıldırım, 33 yıl boyunca muhtarlık yapmanın ve bu kadar sevilmenin paha biçilemez olduğunu bildirdi. Mahalleye nasıl muhtar olarak geldiğini de anlatan Şerif Yıldırım, "Mahallenin muhtarı ölünce mahalle muhtarlığına aday olan birisi mahalle muhtarı oldu. Yeni gelen muhtarda yapamayınca o zamanın kaymakamı muhtarlığı yapsa yapsa Şerif bey yapar dedi. Bana bu teklif geldiğinde işim gücümün olduğunu söyledim. Kaymakamda git 3 aylığına sonra değiştiririm dedi. Ama 3 ay diye atandım oldu sene 33" diye konuştu.

Muhtar Şerif, ömrü yettiğince 3-5 sene daha muhtarlık yapabileceğini de söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Erol 33 Yıllık Muhtarı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement