Başkan'dan Cihan Hastanesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan'dan Cihan Hastanesi'ne Ziyaret

Başkan\'dan Cihan Hastanesi\'ne Ziyaret

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Yenişehir Mahallesi'nde hizmet vermeye başlayacak olan Özel Cihan Hastanesi'ni ziyaret etti

22.04.2013 15:32

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit'te açılış yapmaya hazırlanan Özel Cihan Hastanesi'ne konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu'nu misafir eden Özel Cihan Hastanesi yönetimi, bir hizmet hastanesi olmayı amaçladıklarını dile getirdi.

YAKINDA HİZMETE GİRECEK

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Bekirpaşa Yenişehir Mahallesi'nde kurulan Özel Cihan Hastanesi'ni ziyaret etti. Yakın bir zamanda açılış yapmaya hazırlanan hastaneye konuk olan Başkan Karaosmanoğlu'nu Özel Cihan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Metin Öztürk, genel koordinatör Dr. Mehmet Topalan, yönetim kurulu üyeleri Dr. Halil İbrahim Kahraman, Dr. Ali Hürmeydan, Prof. Dr. Sefa Müezzinoğlu ile Dr. Abdulkadir Erbağcı ve Sami Aydın karşıladı.

ÖZEL CİHAN HASTANESİ

Özel Cihan Hastanesi'ni Kocaeli ve İzmit halkına hizmet etmek amacıyla kurduklarını ifade eden hastane yöneticisi doktorlar da, ''Amacımız Kocaeli ve İzmit için bir hizmet hastanesi olabilmek. Sağlık Bakanlığı, özel hastaneleri çok ciddi şekilde denetliyor. Sağlık alanında son yıllarda çok güzel gelişmeler yaşandı'' bilgisini verdi.

BAŞKAN TEBRİK ETTİ

Hastane birimlerini dolaşan ve yöneticilerden detaylı bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye ve Kocaeli'nde son yıllarda sağlık alanında yaşanan önemli gelişmelere değindi. Sağlıkta yaşanan bu gelişmelerin sonucu olarak son derece kaliteli özel hastanelerin hizmet vermeye başladığına dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli ve İzmit halkına hizmet etmek amacıyla bir araya gelen ve Özel Cihan Hastanesi'ni kuran doktorları tebrik ediyorum. Halkımızın sağlığı için bilgi, birikim ve tecrübelerinizi bir araya getirmeniz kent açısından çok önemli'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan'dan Cihan Hastanesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement