Başkan Çat Şampiyonu Tebrik Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Çat Şampiyonu Tebrik Etti

Başkan Çat Şampiyonu Tebrik Etti

Abdulkadir Çat 44 kg'da Tekvando Türkiye Şampiyonu olan Havvanur Çoban'ı makamında kabul ederek tebrik etti.

03.09.2012 09:45

Samsun'da 25-30 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonasında 44 kg'da altın madalya kazanan Havvanur Çoban bu başarısıyla Seydişehir'in gururu oldu. Babası Adem Çoban ile birlikte Belediye Başkanı'nı ziyaret eden Havvanur Çoban'ın birçok ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceleri bulunuyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Havvanur Çoban'ı şahsı ve Seydişehir halkı adına kutladı ve başarılarının devamını diledi.Başkan Çat sporcunun başarıyı kazanmasında etkili olan hocalarına, ailesine de teşekkür etti. Spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Abdulkadir Çat,"Seydişehir Belediye Spor Klübünü kurarak 200 sporcuyu bünyemize kazandırdık.Tek bir gencimizin dahi kahve köşelerinden kurtulup spora yönelmesine vesile olabilmek bizim için son derece önemli. Kapımız her zaman sporcularımıza açık. Mütevazi imkanlarımız ölçüsünde sporcularımıza destek olmaya, onları topluma kazandırmaya gayret ediyoruz." dedi.

13 yaşındaki tekvando şampiyonu Havvanur Çoban ise Seydişehir'i temsil ettiği için mutlu olduğunu kendisine her zaman destek olan Belediye Başkanı'na, antrenörlerine teşekkürü borç bildiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çat Şampiyonu Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement