Başkan Çakır Öğrencilere Mahalli Müziği Sevdirmeyi Amaçlıyoruz - Son Dakika
Güncel

Başkan Çakır Öğrencilere Mahalli Müziği Sevdirmeyi Amaçlıyoruz

Başkan Çakır Öğrencilere Mahalli Müziği Sevdirmeyi Amaçlıyoruz

Haluk Çakır başkanlığındaki Kent konseyi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

11.04.2012 20:50  Güncelleme: 20:48

Bu kapsamda Kent Konseyi ilimizdeki ilköğretim okullarındaki müzik öğretmenleriyle bir araya geldi. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Kent Konseyi Başkanı Haluk Çakır bu toplantıyla okullarda görev yapan öğretmenler aracılığıyla Elazığ mahalli müziğini yeni nesile sevdirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Kent konseyi Başkanı Haluk Çakır, yönetim kurulu üyesi Bünyamin Eroğlu ve Milli Eğitim Şube Müdürü Oğuz Tapan'ın koordinasyonunda çok sayıda müzik öğretmeniyle Belediye encümen salonunda bir araya geldi.

Birlikteliğin çok faydalı ve yararlı geçtiğini kaydeden Kent Konseyi Başkanı Haluk Çakır, Yapılan toplantı hakkında bir değerlendirmede bulundu. Kent Konseyi Başkanı Haluk Çakır, açıklamasında şunları belirtti:

"Çocuklarımıza mahalli müziğimizi tanıtmalı ve sevdirmek için neler yapabileceğinin hakkında bugün mahalli müziğimizin köşe taşlarında ve kent konseyimizin yönetim kurulu üyesi Bünyamin Eroğlu ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzden Oğuz TAPAN beyefendi ve okullarımızın güzide öğretmenleriyle çok anlamlı ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Çocuklarımıza mahalli müziğimizi sevdirmek için neler yapabiliriz dedik.

Ve bu toplantıda önemli fikirler çıktı. İlköğretim çağındaki çocuklarımıza kürsü başı dinletilerinden tutunda, Elazığ'lı olmayan müzik öğretmenlerimize yerel müziğimizle alakalı materyallerin temini ve altmış, kişilik öğretmenler koromuzun desteklenmesi gibi birçok konuda görüş alış verişinde bulunduk. Önümüzdeki günlerde daha da geliştirerek olgunlaştıracağız. Ben müzik öğretmenlerimizi heyecanlı ve hevesli gördüğüm için çok mutlu olduğumu ve hepsine teşekkür ettiğimi belirtmek isterim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çakır Öğrencilere Mahalli Müziği Sevdirmeyi Amaçlıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement