Başkan Çağlayan'dan Anlamlı İftar Yemeği - Son Dakika
Güncel

Başkan Çağlayan'dan Anlamlı İftar Yemeği

Başkan Çağlayan\'dan Anlamlı İftar Yemeği

Kırklareli Belediye Başkanlığı, her yıl Ramazan ayında gelenekselleşen iftar yemekleri kapsamında lösemili çocuklara ve ailelerine iftar yemeği verdi.

26.07.2013 08:30

25 Temmuz 2013 Perşembe günü restaurant'ta misafirlerini eşi Figen Çağlayan ile birlikte karşılayan Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Sosyal sorumluluk bilinci ile bu tür organizasyonların düzenlenmeye devam edeceğini belirtti.

Başkan Çağlayan: "Belediye Başkanlığı olarak Kırklareli'de lösemili çocukları bir araya getirmekten ve aileleri ile birlikte onları ağırlamaktan fazlası ile mutluyum. Lösemi hastalığına yakalananlar morallerini çok yüksek tutmak zorundalar ve bu hastalığı yeneceklerine kendilerini inandırmaları gerekmektedir. Bizlerde toplum olarak en iyi şekilde destek ve yardımcıları olacağız."dedi.

LÖSEV Kırklareli Şube Başkanı Seher Erçek, Başkan Çağlayan'a desteklerinden ve organizasyonundan dolayı teşekkür etti.

İstanbul LÖSEV Basın Yayın Halkla İlişkiler Sorumlusu Selcan Sezer ise düzenlenen organizasyona çevre ilçelerden ailelerinde katıldığını, Lösev hastalığında moral ve motivasyonun oldukça önemli olduğunu bu yüzden Belediye Başkanlığının düzenlemiş olduğu iftar yemeğinin oldukça anlamlı olduğunu kaydetti.

Can Doğu'ya en güzel hediye

İftar yemeğinden sonra Nisan ayında Kırklareli Belediye Başkanlığının düzenlemiş olduğu "Atık Toplama Kampanyası"nda Atatürk Ortaokulunda en çok atığı toplayarak bisiklet kazanan Uğur Özden, hediyesini Lösev hastası olan Can Doğu'ya verdi.

Uğur Özden kazandığı bisikleti Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan ile birlikte verirken, Başkan Çağlayan: "Belediye Başkanlığımızın Nisan ayında başlatmış olduğu "Atık Toplama Kampanyası"nda bisiklet kazanan Uğur, hediyesini Can Doğu'ya verdi. Sergilemiş olduğu bu örnek davranış herkese örnek olmalıdır. Kendisini göstermiş olduğu bu örnek davranıştan dolayı teşekkür ediyorum."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çağlayan'dan Anlamlı İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement