Başkan Çağlayan'a Personelinden Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Çağlayan'a Personelinden Ziyaret

Başkan Çağlayan\'a Personelinden Ziyaret

"İtfaiyeciler Haftası" nedeniyle Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, İtfaiye Müdürü Basri Gürel ve itfaiye personelini saat 10.00'da Başkanlık Makamında misafir etti.

26.09.2013 14:11

İtfaiye Müdürü Basri Gürel ve itfaiye personeli Başkan Çağlayan'a "İtfaiyeciler Haftası" dolayısı ile nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirttiler. Başkan Çağlayan ise "İtfaiyeciler Haftası"nı kutlayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Çağlayan: "Kırklareli Belediye İtfaiye Müdürlüğü vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için büyük bir özveriyle görev yapmaktadır. Kırklareli Belediye İtfaiye personeli her zaman için yangına karşı hazır durumdadır. Görevlerini yerine getirmek için hayatlarını dahi feda edebilme cesareti gösteren itfaiyecilerimize çalışmalarında başarılar diliyor, personelimin "İtfaiyeciler Haftası"nı kutluyorum. Alo 110 hattına asılsız ihbarlar yapılmamalıdır. Bu konuda vatandaşlarımız daha duyarlı olmalı çünkü başka bir vatandaşımız zor durumda kalmış olabilir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çağlayan'a Personelinden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement