Başkan Saruhan Basın Mensupları İle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Saruhan Basın Mensupları İle Buluştu

Başkan Saruhan Basın Mensupları İle Buluştu

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, basında sansürün kaldırılışının 105. yıl dönümünde Bodrum'da çalışan basın mensuplarıyla buluştu.

25.07.2013 08:59  Güncelleme: 09:03

Yalıkavak Dirmil Köy kahvaltıcısında gerçekleştirilen toplantıya Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ile Bodrum'da faaliyet gösteren basın kuruluşlarının bazı temsilcileri katıldı.

Basında sansürün kaldırılışının 105. Yıl dönümünde basın mensuplarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Mustafa Saruhan şunları söyledi:

"Bugün basınımızdaki sansürün kaldırılmasının 105. Yıldönümü, Basın Bayramı bir yerde. Tabi günümüze baktığımızda sansür ne kadar var ne kadar yok bu tartışılır ama yine de sizlerin fedakârca, üstün gayretlerle çaba sarf ettiğini, kamuoyunu bilgilendirdiğini, olayları ve gündemi yerinde takip etmek için fedakârca çalıştığınızı biliyoruz ve bugün sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Gerçekten basın bizim için hem yerelde hem genelde hem görselde hem de yazılı şimdi de sosyal medyada da dâhil vatandaşın birebir bilgilenmesi, toplumun genel bilgilenmesi anlamında çok önemli, çok faydalı. Sizlere gerçekten her zaman tam destek verdiğimi ifade ediyorum. İşiniz kolay değil, zor şartlarda mücadele veriyorsunuz. Bu sebepten dolayı her zaman Allah yardımcınız olsun diyorum. Bizleri de yalnız bırakmıyorsunuz. Biz siyasiler de sizler sayesinde kamuoyuyla tüm düşüncelerimizi, bilgilerimizi paylaşıyoruz, kendimizi ifade ediyoruz. Bu anlamda çok önemli yoksa kendimizi ifade etmezsek, anlatmazsak bizim de yaptıklarımızın bir anlamı olmuyor. Günümüz şartları böyle. Diyorum, sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Katıldığınız için, geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, bayramınızı da tebrik ediyorum"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Saruhan Basın Mensupları İle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement