Başkan Aşanel'den Polis Haftası Mesajı - Son Dakika
Güncel

Başkan Aşanel'den Polis Haftası Mesajı

Başkan Aşanel\'den Polis Haftası Mesajı

Başkan Aşanel: "Polisin başarısı demek bizim huzurumuz demek"

11.04.2012 08:44

Polis teşkilatının Kuruluşunun 167.yıl dönümü nedeniyle yapıla kutlamalara Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Başkanı Mesut Aşanel,Birlik yönetimi ve oda başkanları Balıkesir Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ı makamında ziyaret etti.

BESOB Başkanı Mesut Aşanel Balıkesir Emniyet Müdürünü başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Başkan Aşanel "Sizin döneminizde polis ile halk kaynaşmasının doruğa çıktığını görüyoruz. Yine basından takip ettiğimiz kadarı ile ihbar sayısındaki artışın bile teşkilata halkımızın güveninin arttığının bir göstergesi. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal projelerini de yakından takip ediyoruz. Çocuklara yönelik eğitim programları çok önemli.

Suç ile mücadelede çocukluktan eğitim vermek, hiçbir suçun cezasız kalmadığını çocuklara küçük yaşta öğretmek çocuklarımızın ileride suça karışmasını da engeller. Yine okul yönetimleri ile yaptığınız işbirliği ile devamsızlık oranının Balıkesir'de çok azalmasında sizin payınız çok yüksek. Sizin döneminizde operasyonların arttığını, organize suç örgütlerinin üstüne amansızca gidildiğini memnuniyetle görüyoruz. Polis teşkilatı bizlerin evlerinde huzur içinde yaşaması, güven içinde ticaret yapabilmesi açısından vazgeçilmez. Başta sizi ve teşkilatınızı bu anlamlı günde yeniden tebrik ediyor, sizin başarınızın bizim huzurumuz olduğunu belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Balıkesir İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın da BESOB Başkanı Mesut Aşanel'e hem ziyaretinden hem de tespitlerinden dolayı teşekkür ederek "Esnaf teşkilatımız her zaman devletimize bağlı olmuştur. Esnafımız her zaman polis dostu olmuştur. Esnaf teşkilatımız ile polis teşkilatımız her zaman iç içedir. Her iki kurumumuzun da işbirliğinin artarak sürmesini diliyorum" dedi.

BESOB'un emniyet ziyaretine Başkan Aşanel'le birlikte Birlik Başkan Vekilleri Kazım Avcı, Necdet Erkan, yönetim kurulu üyesi Fehmi Erdem, İnşaatçılar Odası Başkanı Hayrettin Demirbaş, Berberler Odası Başkanı İbrahim Demirer, Marangozlar Odası Başkanı Kamil Güler, Kahveciler Odası Başkanı Davut Acar, Bakalar Odası Başkanı Hasan Yançıl katıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Aşanel'den Polis Haftası Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement