Başkan Aktan'dan Sultanlara Baklavalı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Aktan'dan Sultanlara Baklavalı Ziyaret

Başkan Aktan\'dan Sultanlara Baklavalı Ziyaret

Play-Off yarışında oldukça iddialı konuma gelen Manisa Büyükşehir Belediyespor'da dün akşam yapılan antrenmanı ziyaret eden başkan Mevlüt Aktan, Sultanlara baklava ziyafeti çekti.

16.02.2018 14:06

Yarın saat 16.00'da Tarık Almış Spor Salonu'nda Lider Balıkesirspor ile kozlarını paylaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Bayan Voleybol Takımında hazırlıklar bugün yapılan antrenman ile tamamlanacak.

Dün akşam Tarık Almış Spor Salonu'nda yapılan antrenmanı ziyaret eden Başkan Mevlüt Aktan ve yönetim kuruyu üyesi Bora Çaylan, takıma baklava ziyafeti çektiler ve zorlu maç öncesinde başarı dileklerinde bulundular.

BAŞKAN AKTAN, " SİZLERE İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ"

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un her branşta şampiyonluğu hedefleyen bir kulüp olduğunu söyleyen Başkan Aktan, " Üst üste alınan galibiyetlerle play-off yarışında büyük bir avantaj elde ettiniz. Cumartesi günü konuk edeceğimiz lider Balıkesirspor maçı öncesinde sizlere güvenimiz tam. İnşallah lider Balıkesirspor'u mağlup ederek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Sizlerden lider Balıkesirspor ile oynayacak olan zorlu maçta galibiyet bekliyoruz" dedi. Başkan Aktan, sözlerinin sonunda Cumartesi günü Tarık Almış Spor Salonu'nda oynanacak olan zorlu maç öncesinde tüm voleybol severleri desteğe davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Aktan'dan Sultanlara Baklavalı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement