Başkan Akkaya "Sıcak Asfaltta Hedefimiz 200 km" - Son Dakika
Güncel

Başkan Akkaya "Sıcak Asfaltta Hedefimiz 200 km"

Başkan Akkaya "Sıcak Asfaltta Hedefimiz 200 km"

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya bu yılki çalışma sezonunun sonuna kadar 200 Km sıcak asfalt döşemeyi hedeflediklerini belirtti.

10.09.2013 14:34

'Fen İşleri Müdürlüğümüzün yapmış olduğu sıcak asfalt çalışmaları ile ilgili CHP'li Meclis Üyelerinin eleştirilerini kabul etmek mümkün değildir' diyen Akkaya " Şehir içi Sıcak asfalt çalışmaları şehir içi standartlarına uygun olarak yapılmaktadır. Çünkü şehir içinde her binanın kotu bir değildir. Buna göre bir ayarlama yapılmaktadır. Zaman zaman kanalizayon, su, doğalgaz, tedaş ve telekom alt yapı arızaları için yollarda asfalt kesme işlemleri yapılabilmektedir. Yapılan çalışmaların günü kurtarmakla hiç bir alâkası yoktur. Amacımız vatandaşlarımızı bir an evvel toz ve çamurdan kurtarmaya yöneliktir. Bu çalışmalarımızı alt yapı çalışmalarının bitme durumuna göre bir sıra dahilinde yapıyoruz. Bizim için tüm mahallelerimiz, caddelerimiz, sokaklarımız, çıkmazlarımız ve buralarda oturan vatandaşlarımız aynıdır." dedi.

Akkaya Fen İşleri Müdürlüğünün 2012 yılında 102 Km, 2013 yılında da Eylül ayı itibariyle 133 Km sıcak asfalt çalışması yaptığını yıl sonu hedefinin 200 Km olduğunu belirterek "Belediyemiz hemşehrilerimize hizmetine hızla devam edecektir." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Akkaya 'Sıcak Asfaltta Hedefimiz 200 km' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement