Başkan Adayı Saffet Bulut Karşıtlarından Açlık Grevi - Son Dakika
Güncel

Başkan Adayı Saffet Bulut Karşıtlarından Açlık Grevi

Başkan Adayı Saffet Bulut Karşıtlarından Açlık Grevi

CHP Bahçelievler İlçe Teşkilatı üyesi grup, Saffet Bulut'un Bahçelievler Belediye Başkan Adayı gösterilmesini protesto ederek açlık grevine başladı.

24.01.2014 22:38  Güncelleme: 22:58

CHP Bahçelievler İlçe Teşkilatı üyesi bir grup, Saffet Bulut'un temayül yoklamasında yarışmamasına rağmen Bahçelievler Belediye Başkan Adayı gösterilmesini protesto ederek açlık grevine başladı.

AÇLIK GREVİNE BAŞLADILAR

CHP İlçe Teşkilatı üyesi bir grup, temayül yoklamasında yarışmamasına rağmen Saffet Bulut'un Bahçelievler Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesini protesto etti. Şirinevler'deki CHP Bahçelievler İlçe Binası önünde toplanan ve başlattıkları açlık grevini sürdüren parti üyeleri, taleplerinin yerine getirilmemesi durumunda grevin sürdürüleceğini söylediler.

"TALEPLERİMİZ MASUMANE"

Burada toplanan partililer adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugün girmiş olduğumuz gün itibariyle açlık grevimizin 9. günü. Açlık grevine giriş nedenimiz parti içerisindeki demokrasinin sürekliliği ve örgütün iradesine saygı içindir. Bugün açlık grevinin 9. gününde arkadaşlarımız. 6 arkadaşımız süresiz, kalan diğer arkadaşlarımız ise dönüşümlü olarak açlık grevindeler. Taleplerimiz çok masumane ve demokratik talepler. Bu taleplerimizin biran evvel parti genel merkezimiz tarafından karşılanmasını istiyoruz. Bu taleplerle açlık grevine girmiş bulunmaktayız ve taleplerimizin karşılanmasını talep ediyoruz."

Şirinevler'de bulunan CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı binasında sürdürülen protestoya 6'sı süresiz, 3'ü de dönüşümlü olmak üzere 9 kişi katılıyor.

BAŞKA ADAY BİRİNCİ OLMUŞTU

CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Saffet Bulut, temayül yoklamasında yarışmamasına rağmen CHP'nin ilçe belediye başkan adayı olarak açıklanmıştı. 3 bine yakın üyenin sandığa gittiği temayül yoklamasında ise 3 aday adayı arasında Abdullah Durukan bin 200 oy alarak birinci olmuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Adayı Saffet Bulut Karşıtlarından Açlık Grevi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • metin ülkü: bu CHP'nin Bahçelievlerde kaybettiğinin resmidir yazık böyle bir adamı hala nasıl aday yaparsınız ya ?? işte CHP bu yüzden kazanamıyor 1 1 Yanıtla

Advertisement