Başkale'de 70 Öğrenciye Giyecek Yardımı - Son Dakika
Güncel

Başkale'de 70 Öğrenciye Giyecek Yardımı

Başkale\'de 70 Öğrenciye Giyecek Yardımı

Van'ın Başkale ilçesindeki Okulları Yapma ve Koruma Derneği'nce, 70 öğrenciye ayakkabı ve giyecek yardımında bulunuldu.

21.01.2013 13:13  Güncelleme: 13:17

Van'ın Başkale İlçesi'ndeki Okulları Yapma ve Koruma Derneği'nce, çeşitli okullarda okul müdürlerince tespit edilen 70 öğrenciye ayakkabı ve giyecek yardımında bulunuldu.

Dernek Başkanı Erkan Acar, Başkan Yardımcısı Cengiz Tekin ve Necdet Varşak'ın girişimleri ile kurulan dernek, ilçede eksiklikleri bulunan okulları tespit edip Başkale esnafının da desteğiyle yardım eli uzatıyor. İlk etapta Yunus Emre İlk ve Orta okulu, İmam Hatip Lisesi ve Cumhuriyet İlk ve Orta okulunda belirlenen toplam 70 öğrenciye yardım yapıldı.

Başkan Acar, önümüzdeki günlerde merkez ve köylerdeki diğer okullara da yardım yapmayı amaçladıklarını belirtti. Yapılan yardımları alan okul müdürleri dernek üyelerine yardımlardan dolayı teşekkür etti. Yunus Emre Okulu Müdürü Sertan Tekirdağ, derneğin 26 Aralık 2012'de kurulmasına rağmen yardım çalışması başlattığını belirterek, "Henüz bir ayını doldurmadan bu tür güzel girişimlerde bulunarak okullarımızı sahiplendi. Arkadaşlarımızın sağduyulu davranarak eğitime destek vermeleri bizleri duygulandırdı" dedi. - Van/ Başkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkale'de 70 Öğrenciye Giyecek Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement