Başından Yaralı Bulunan Kadın Kurtarılamadı - Son Dakika
Güncel

Başından Yaralı Bulunan Kadın Kurtarılamadı

Başından Yaralı Bulunan Kadın Kurtarılamadı

İzmir'in Tire İlçesi'ne bağlı Cambazlı Köyü'nde, başından yaralanmış bulunan 79 yaşındaki Resmiye Akarsu, kaldırıldığı hastanede 7 gün sonra yaşamını yitirdi.

18.04.2013 15:56

İzmir'in Tire İlçesi'ne bağlı Cambazlı Köyü'nde, başından yaralanmış bulunan 79 yaşındaki Resmiye Akarsu, kaldırıldığı hastanede 7 gün sonra yaşamını yitirdi.

Cambazlı Köyü'nde, geçen 10 Nisan'da sabah namazına giden köylüler, köy meydanında yerde hareketsiz yatan ve başının arkasına darbe aldığı belirlenen yaralı bir kadını Tire Devlet Hastanesi'ne götürdü. Üzerinden kimliğini belirtir bir belge çıkmayan kadının beyin kanaması geçirdiği belirlenip, tedaviye alındı. İki gün sonra, beş çocuk annesi yaşlı kadının Tire'de yaşayan ve zaman zaman Cambazlı Köyü'ndeki evine gelen Resmiye Akarsu olduğu belirlendi. Bunun üzerine jandarma, durumu Akarsu'nun yakınlarına bildirdi.

Annesinin yaralı bulunduğunu haber alarak jandarmaya başvuran Ertan Akarsu, "Olaydan birkaç gün önce annem Cambazlı Köyü'ndeki evine gitmek istedi. Kardeşlerimle birlikte annemi köye götürüp, evini temizledik. Daha sohra bizler döndük. Cambazlı Köyü'nde yaşlı bir kadının baygın bulunduğunu öğrendiğimizde kuzenimi kontrol etmesi için annemin evine gönderdim. Ancak, kuzenimden bir haber çıkmayınca, bir sıkıntı olmadığını düşündüm. Annemin zaman zaman baş dönmesi gibi bir sağlık problemi vardı. Ancak, neden yerde o şekilde başından yaralı olarak baygın bulundu bilemiyorum" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, hastaneden acı haber geldi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi edilen Akarsu'nun, dün, 7 gün süren yaşam mücadelesini kaybetmesi yakınlarını yasa boğdu.

Annesinin kimseyle bir husumeti bulunmadığını belirten Mehmet Akarsu, "Annemin hastanedeki kan tahlillerinde gizli şeker hastası olduğu ortaya çıktı. Kanındaki şeker oranı yüksek çıktı. Köye gelmeden önce Tire katıldığı bir sünnet düğününde yemek yemişti, muhtemelen bu nedenle şekeri çıktı. Evin yakınındaki ahbabımız olan köy imamına yardım istemeye giderken de düştüğünü sanıyoruz. Annemin herhangi bir malı mülkü yoktu. Bu nedenle herhangi bir, gasp veya hırsızlık nedeniyle olduğunu sanmıyoruz" diyerek, gözyaşı döktü.

Akarsu'nun cenazesi, Cambazlı Köyü'nde yakınları tarafından toprağa verildi. - İzmir/ Tire

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başından Yaralı Bulunan Kadın Kurtarılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement