Başından Vuruldu - Son Dakika
Güncel

Başından Vuruldu

Başından Vuruldu

Şişli'de Silahlı Saldırıya Uğrayan İbrahim Tatlıses Ameliyat Sonrası Yoğun Bakımda.

14.03.2011 06:49  Güncelleme: 09:13

İstanbul'da uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan ve Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alınan sanatçı İbrahim Tatlıses'in ameliyattan çıktığı, yoğun bakıma alındığı bildirildi. Tatlıses'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Nurol Plaza'daki BeyazTV'de İbo Show programını gerçekleştiren Tatlıses, program çıkışında aracına bindikten sonra kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Başından yaralanan Tatlıses önce Özel Levent Hastanesi'ne ardından da Maslak Acıbadem Hastanesine kaldırıldı.

Burada ameliyata alınan ve ameliyatı yaklaşık 4 saat süren Tatlıses, daha sonra yoğun bakım alındı. Tatlıses'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Tatlıses ile aynı araçta bulunan basın danışmanı Buket Çakıcı Maslak Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis, Tatlıses'in aracında ve olayın meydana geldiği yerde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu arada Tatlıses'in sanatçı dostları da hastaneye gelerek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

TATLISES'E HASTANEDE ZİYARETÇİ AKINI

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in başından uzun namlulu silahla ağır yaralandığı haberini alan sanat dünyasından çok sayıda ünlü hastaneye koştu. Ağır yaralanan Tatlıses, Maslak'taki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Sanatçının kötü haberi alan yakınları hastaneye akın etti. Eski eşi Derya Tuna, hastane önünde sinir krizleri geçirdi. İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses de hastaneye gelenler arasındaydı. Sanat camiasından da birçok ünlü Tatlıses'i yalnız bırakmadı. Gelenler arasında Mehmet Ali Erbil, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Ebru Gündeş, Fatih Terim ve Ferhat Güzel de bulunuyor.

AMELİYAT SONA ERDİ

Uğradığı silahlı saldırı sonucu başından yaralanan İbrahim Tatlıses'in ameliyatı sona erdi ve ünlü sanatçı yoğun bakıma alındı. Yakınları, Tatlıses'in hayati tehlikeyi atlattığını belirtiyor. Maslak Acıbadem Hastanesi başhekiminin resmi açıklama yapması bekleniyor.

İBRAHİM TATLISES'E SALDIRANLARIN KİMLİK VE EŞGAL BİLGİLERİ HENÜZ TESPİT EDİLEMEDİ

Polis saldırının gerçekleştirildiği plakası belirlenemeyen siyah renk Fiat Linea marka bir otomobili arıyor.

Edinilen bilgiye göre; İbrahim Tatlıses'i, Nurol Plaza önünde uzun namlulu silahlarla ateş ederek yaralayan saldırganlarına kimlik ve eşgal bilgileri henüz tespit edilemedi. Polis saldırının gerçekleştirildiği plakası belirlenemeyen siyah renk Fiat Linea marka bir otomobili arıyor.

TATLISES'İN SALDIRIYA UĞRADIĞI ARACI İNCELENMEK ÜZERE POLİS MERKEZİNDE

* Çekici üzerinde taşınan otomobilin jantı ve sol arka kapı üzerindeki mermi izleri dikat çekti.

* Plakası polisler tarafından gazeteyle kapatılan otomobilin ön camı da üzerinde 'Olay yeri inceleme' yazılı büyük beyaz bir naylon ile kapatıldığı gözlendi.

* Polis, otomobilin bulunduğu, Özel Levent hastanesinin Acil Servis girişine güvenlik şeridi çekerek kimseyi içeriye sokmadı

Şarkıcı İbrahim Tatlıses'in silahlı saldırıya uğradığı ve yaralandığı aracı incelenmek üzere Özel Levent Hastanesi'nden Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Saldırının hemen ardından yaralanan Tatlıses ve asistanı Buket Çakıcı, Tatlıses'in şoförü tarafından Mercedes marka otomobil ile Özel Levent Hastanesi'ne kaldırıldı. Tatlıses ve asistanı hastaneden ambulansla Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Saldırıya uğrayan otomobil ise hastanenin acil servisi önünde kaldı. Olay yeri inceleme polisleri, hastane önüne gelerek otomobilde incelemelerde bulundu. Bu arada polis ekipleri hastanenin acil servis girişine şerit çekerek hastaneye kimseyi almadı. Daha sonra hastaneye getirilen çekiciyle, otomobil incelenmek üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Çekici üzerinde taşınan otomobilin jantı ve sol arka kapı üzerindeki mermi izleri dikat çekti. Plakası polisler tarafından gazeteyle kapatılan otomobilin ön camı da üzerinde 'Olay yeri inceleme' yazılı büyük beyaz bir naylon ile kapatıldığı gözlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başından Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement