Basın Mensuplarına Saldırı - Son Dakika
Güncel

Basın Mensuplarına Saldırı

Basın Mensuplarına Saldırı

Afyonkarahisar'ın Beyyazı beldesindeki taş ocakları eylemini haber yapmaya giden basın mensuplarının zor anları kameralara yansıdı.

09.05.2012 13:44

Afyonkarahisar'ın Beyyazı beldesindeki taş ocakları eylemini haber yapmaya giden basın mensuplarının zor anları kameralara yansıdı. Kameraman Serdar Altın'ın soğukkanlı bir şekilde çekime devam etmesi aracın içerisindeki basın mensuplarının saldırıdan ne kadar etkilendiklerini gözler önüne seriyor.

Olayı anlatan Kanal 3 muhabiri Deniz Eyvazoğlu, "Biz sadece haber için gitmiştik. İnsanların sesini duyurmak için gittiğimizde bize bu şekilde yaklaşmalarına anlam veremedik. Çünkü biz 'Çekim yapmayacağız gideceğiz' dedik. Ona rağmen hala dövmeye çalıştılar. Ben aracın içerisine sığındım, kendimi çantamla savundum" dedi.

Olayın 15-20 dakika belki de daha fazla sürdüğünü aktaran Eyvazoğlu, şöyle konuştu: "Ben bir zaman sonra şoka girmiştim, şokun etkisindeydim. Böyle bir tavır kimseden beklemiyorduk. Özellikle kadın ve çocukların arabayı yumruklamaları bizi şaşırttı. Gerçekten o an öleceğimi düşündüm. Burası benim mezarım olacak dedim. Ailem ve sevdiklerim aklıma geldi çok zor bir andı."

Eyvazoğlu, oraya iş için yine görevlendirseler gideceğini sözlerine ekledi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Basın Mensuplarına Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement