Basın Mensupları, Beylikdüzü'nde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Basın Mensupları, Beylikdüzü'nde Buluştu

Basın Mensupları, Beylikdüzü\'nde Buluştu

Başkan Uzun, Ulusal basın mensuplarını ağırladı.

26.12.2012 17:55

Beylikdüzü'nde oturan ulusal basın mensupları, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un davetlisi olarak, Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen kaynaşma gecesinde bir araya geldi.

Hizmete açıldığı Nisan ayından beri kültür ve sosyal etkinlikler ile adını sıklıkla duyuran Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nin son konukları, ilçede ikamet eden ve ulusal basında görev yapan basın mensupları oldu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un davetlisi olarak kaynaşma yemeğinde ağırlanan basın mensupları, Beylikdüzü Kültür Merkezi'ni ve özellikle kütüphaneyi çok beğendi.

Uzun: "Basın, Vatandaşla Aramızda Önemli Bir Köprü"

Başkan Uzun, toplantıda 3 buçuk yılda yapılan çalışmalarla ilgili kısa bir bilgilendirme konuşması yaptı. Basın mensupları ile koordineli olarak hareket edilmesi gerektiğini dile getiren Başkan Uzun, "Bizim gerçekleştirdiğimiz tüm hizmetleri, tüm projeleri vatandaşlarımız sizin varlığınız sayenizde haberdar olacak. Basın mensuplarımız belediye ve vatandaş arasında çok önemli bir elçi görevi görüyor, halk ile olan iletişimimizde köprü vazifesi üstleniyor. Beylikdüzü'nde oturan gazeteci arkadaşlarımızın sayısı bir hayli fazla. Bu çok memnun edici bir durum. İlçemizi daha da güzelleştirecek projelere imza atarken, siz değerli dostlarımızın da desteğini yanımızda görmek isteriz" dedi.

"İlçedeki Gelişmeleri Yakından Takip Ediyoruz"

Toplantıda tek tek söz alan gazeteciler, Beylikdüzü'nde ikamet etmekten çok mutlu olduklarını belirterek, ilçede yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ettiler. Hayata geçmesini istedikleri projelere de değinen gazeteciler, Beylikdüzü'ndeki gelişmeleri tüm tarafsızlığıyla aktarmaya devam edeceklerini de söylediler.

Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen geceye, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, NTV ve Star TV Sunucusu Celal Pir, Yeni Asya Gazetesi Genel Müdürü Recep Taşçı, duayen gazeteci Burhan Ayeri, TRT Haber Müdürü Bertan Golal, İhlas Dergi Grubu Genel Müdürü Mehmet Söztutan başta olmak üzere TRT, TRT Müzik, FOX TV, ATV, TV Net, Hürriyet, Zaman, Türkiye, Fotomaç, İHA, Cihan, DHA, YHA, İBB İstanbul Web TV, Aksiyon Dergisi ve Bosior Gazetesinden gazeteci ve yazarlar ile Belediye Başkan Yardımcısı Osman Dinç, Başkan Danışmanları Av. Ercan Ay ve Ayhan Başarır da katıldı.

Merkez Kütüphanesine Hayran Kaldılar

Belediye Başkanı Uzun, yemek sonrasında basın mensuplarıyla birlikte Beylikdüzü Kültür Merkezi'ni gezerek, konuklara bilgi verdi. Özellikle Beylikdüzü Belediyesi Merkez Kütüphanesi'ni inceleyen gazeteciler, ilçedeki bu imkanın mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini kaydettiler.

Davete katılan basın mensuplarına teşekkür eden Başkan Uzun, misafirlerini kapıya kadar uğurladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Basın Mensupları, Beylikdüzü'nde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement