Basın Ekspres Karayolu'nda mahkum taşıyan araç yayaya çarptı - Son Dakika
Güncel

Basın Ekspres Karayolu'nda mahkum taşıyan araç yayaya çarptı

Basın Ekspres Karayolu Bakırköy istikametinde seyir halinde bulunan içinde mahkumların bulunduğu cezaevi aracı, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptı. Kadın olay yerinde hayatını kaybederken, kaza alanı havadan görüntülendi. Kaza sonucunda mahkumlar yaralanmazken, kaza yapan araçtaki mahkumlar başka bir araca nakledildi. Kaza nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlandı ve kaza yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kaza sonrası trafik normale döndü.

09.11.2023 13:35

- Basın Ekspres Karayolu'nda cezaevi aracı yaya çarptı

Yaya hayatını kaybederken olay yeri havadan görüntülendi

İSTANBUL - Basın Ekspres Karayolu Bakırköy istikametinde seyir halinde bulunan içinde mahkumların bulunduğu cezaevi aracı bir yolun yayaya çarptı. Kadın olay yerinde hayatını kaybederken, kaza alanı havadan görüntülendi.

Kaza Basın Ekspres Karayolu Bakırköy istikametinde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sevim T. isimli yaya yolun karşısında geçmek istedi. O sırada içinde mahkum olan cezaevi aracı sol şeritte yaşlı kadına çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler neticesinde Sevim T.'nin hayatını kaybederken, mahkumlarda yaralanan olmadı. Kaza yapan araçtaki mahkumlar bir başka araca nakliye edildi. Kaza nedeniyle trafik polis ekipleri tarafından kontrollü olarak sağlandı. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze otopsi işlemleri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza yapan aracın yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Kaza ise havadan dron ile görüntülendi.

(Hİ-ZA-NSO-Y)

Basın Ekspres Karayolu\'nda mahkum taşıyan araç yayaya çarptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Basın Ekspres Karayolu'nda mahkum taşıyan araç yayaya çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement