Başı Korkuluklara Sıkışan Öğrenciyi İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Başı Korkuluklara Sıkışan Öğrenciyi İtfaiye Kurtardı

Başı korkuluklara sıkışan öğrenciyi itfaiye kurtardıİZMİT(Kocaeli), (DHA) - İZMİT'te, bir ilkokulda Muhammet Burak Acar'ın merdiven korkuluklarına başını sıkıştırdı.

10.10.2018 16:36

Başı korkuluklara sıkışan öğrenciyi itfaiye kurtardı

İZMİT(Kocaeli), (DHA) - İZMİT'te, bir ilkokulda Muhammet Burak Acar'ın merdiven korkuluklarına başını sıkıştırdı. Küçük çocuk, itfaiye ekipleri tarafından korkuluklar kesilerek kurtarıldı.

Olay, Topçular Mahallesi Topçular İlkokulu'nda meydana geldi. Muhammet Burak Acar oyun oynarken okulun merdiven korkuluklarına başını sıkıştırdı. Öğrenciler durumu öğretmenlerine bildirdi. Okul yöneticileri itfaiye ve 112 Acili arayarak yardım istedi. İtfaiye ekipleri demir korkulukları keserek öğrenciyi kurtardı. Arkadaşıyla oynarken oğlunun başının korkuluklara sıkıştığını söyleyen anne Özlem Acar, Okuldaki oğluma öğlen yemeği getirmiştim. Karnını doyurdum. Daha sonra ders zili çalana kadar arkadaşıyla oynaması için oğlumu bahçeye çıkardım. Kız arkadaşıyla oynarken başını korkuluklara sıkıştırmış. Biz de hiç zorlamadık hemen itfaiye ve 112 Acile haber verdik. Hemen korkuluklar kesilerek kurtarıldı. dedi. Kurtarılan öğrenci daha sonra ailesine teslim edildi.

Başı Korkuluklara Sıkışan Öğrenciyi İtfaiye Kurtardı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başı Korkuluklara Sıkışan Öğrenciyi İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement