Başhekim Karan Temkinli İyimserliğimiz Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Başhekim Karan Temkinli İyimserliğimiz Devam Ediyor

Başhekim Karan Temkinli İyimserliğimiz Devam Ediyor

İü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif Karan, " (Yaşar Kemal'in sağlık durumu) Yapay solunum desteği ve diğer ilaç tedavileriyle devam eden bir süreç. Temkinli olmak lazım. Çok hızlı bir değişiklik beklemiyoruz.

17.01.2015 15:28

İü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif Karan,

" ( Yaşar Kemal'in sağlık durumu) Yapay solunum desteği ve diğer ilaç tedavileriyle devam eden bir süreç. Temkinli olmak lazım. Çok hızlı bir değişiklik beklemiyoruz. Temkinli iyimserliğimiz devam ediyor"

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK - İSTANBUL DHA

İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif Karan, Yaşar Kemal'in sağlık durumuna

ilişkin açıklama yaptı.

Karan, "Yapay solunum desteği ve diğer ilaç tedavileriyle devam eden bir süreç. Temkinli olmak lazım. Çok hızlı bir değişiklik beklemiyoruz. Temkinli iyimserliğimiz devam ediyor" dedi.

Prof. Dr. Karan, "Değerli edebiyatçımız Yaşar beyin, 14 Ocak'tan bu yana yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam etmekte. Geliş anından bugüne kadar olan süreci değerlendirdiğimizde olumsuz bir gidiş söz konusu değil. Geçen süreçte parametrelerimizde, fizik muayene ve diğer aletlerle cihazlarla takip ettiğimiz bilimsel parametrelerde olumsuz gidişin olmaması bize iyimserliğimizi devam

ettiriyor. Tedbiri elden bırakmayacağız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başhekim Karan Temkinli İyimserliğimiz Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement