Başçiftlik Kaymakamı ve Belediye Başkanı, 23 Nisan'da Makamlarını Çocuklara Devretti - Son Dakika
Güncel

Başçiftlik Kaymakamı ve Belediye Başkanı, 23 Nisan'da Makamlarını Çocuklara Devretti

Başçiftlik Kaymakamı ve Belediye Başkanı, 23 Nisan\'da Makamlarını Çocuklara Devretti

Başçiftlik Kaymakam Vekili İsmail Yüksel ve Başçiftlik Belediye Başkanı Şaban Bolat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamlarını çocuklara devretti. Kaymakam Yüksel, Başçiftlik İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Deniz Ünaldı'yı ve arkadaşlarını makamında misafir etti ve makam koltuğunu Deniz Ünaldı'ya devretti. Belediye Başkanı Bolat ise 1. sınıf öğrencisi Defne Ada Tanrıverdi'ye makamını teslim etti. Her ne kadar sembolik olsa da, çocukların dile getirdikleri sorunların çözümünün önemli olduğunu belirten Bolat, bütün çocukların bayramını kutladı.

22.04.2024 17:33

Başçiftlik Kaymakam Vekili İsmail Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını temsili olarak çocuklara devretti.

Kaymakam Yüksel, kendisini ziyarete gelen Başçiftlik İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Deniz Ünaldı'yı ve arkadaşlarını makamında misafir etti.

Ziyarette Yüksel, temsili olarak makam koltuğunu Deniz Ünaldı'ya devretti.

Başçiftlik Belediye Başkanı Şaban Bolat da 1. Sınıf öğrencisi Defne Ada Tanrıverdi'ye makamını teslim etti.

Bolat, yaptığı açıklamada, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda makamlara oturmaları her ne kadar sembolik bile olsa, onların dile getirdikleri sorunların çözümü bizim için önem arz etmektedir. Bütün çocuklarımızın bayramını kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başçiftlik Kaymakamı ve Belediye Başkanı, 23 Nisan'da Makamlarını Çocuklara Devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement