Başbakan Yıldırım'ın Kırşehir Mitingi - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım'ın Kırşehir Mitingi

Başbakan Yıldırım\'ın Kırşehir Mitingi

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla Kırşehir'de gerçekleştirilen mitingi değerlendirdi.

06.03.2017 19:13

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla Kırşehir'de gerçekleştirilen mitingi değerlendirdi.

Başkan Kendirli, yaptığı yazılı açıklamada, partisinin il, ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları üyelerinin katılımıyla yaptıkları mitingde emeği geçen herkese teşekkür ederek, Kırşehir halkının misafirperverliğinden dolayı gurur duyduklarını dile getirdi.

Türk siyasetinin şekillenmesi açısından Kırşehir'in her zaman önem taşıdığına vurgu yapan Kendirli, "16 Nisan'da verilecek 'Evet' oyları ile şekillenecek tablonun bir özeti Kırşehir de yaşandı. Kadirşinas Kırşehirliler, eski karanlık dönemlerine yeniden sürüklenmek istenen Türkiye'nin önünde yepyeni bir ak meşale yakmıştır." ifadelerini kullandı.

Kendirli, şunları kaydetti:

"Kırşehir'de gerçekleştirdiğimiz miting, milletimizin, huzur ve istikrarına kasteden cephelere ve çevrelere karşı yine tek vücut halinde durulacağını göstermiştir. Kırşehirliler, şehrin dört bir yanından Cacabey Meydanı'na aslında miting için değil, istikrar için, huzur için, gelişen, kalkınan bir Türkiye ve Kırşehir için koşmuştur. On binlerle ifade edilen miting coşkusundan dolayı Kırşehirli hemşehrilerime şükran borçluyum. Kadınıyla erkeğiyle, yaşlısı genci ile tüm Kırşehirli hemşehrilerime teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım'ın Kırşehir Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement