Başarılı Gençler Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Başarılı Gençler Ödüllendirildi

Başarılı Gençler Ödüllendirildi

Şanlıurfa'da bu yıl ikincisi düzenlenen sanat şöleninde emeği geçen gençler, Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız tarafından ödüllendirildi.

08.01.2015 13:03

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi'nin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği kültür ve sanat şöleninde emeği geçen gençler ödüle layık görüldü.

Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü'nde yapılan belge dağıtım törenine İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Şube Müdürleri Murat Önen, Abuzer Çiftçi, Murat Bağış, Nurullah Süzen ve gecede mesai ayrımı gözetmeksizin çalışan YGM gönülleri katıldı.

Törende üyelere, katılım bölgelerini İl Müdürü Ertuğrul Yıldız verdi.

Gençlik Merkezlerinin, gönüllü üyeleri sayesinde her geçen gün daha da geniş kitlelere ulaştığını söyleyen ve emeği geçen tüm üyelerine teşekkür eden Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli "İkincisini düzenlediğimiz gecede gerek sahne alarak, gerekse görevli olarak büyük bir özveriyle çalışan gençlerimize bu gecenin anısına belge düzenledik. Bu vesile ile YGM'nin bir aile olduğunu vurgulamak istedik. Her zaman gençlerimizin yanındayız" dedi.

Gençlerin aynı performansla yollarına devam edeceklerinden emin olduklarını dile getiren Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise,"Yaptığımız bu etkinlik gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimine katkıda bulundu. Gerçekten gençlerimiz çok çabaladılar ve gecemizi eksiksiz bir şekilde tamamladılar. Ben açıkçası üç saat süren gecenin nasıl geçtiğinin farkına bile varamadım. Bize bu güzel geceyi yaşatan başta Müdürümüz Abdullah Canbeyli olmak üzere tüm YGM gönüllülerine teşekkür ediyorum. Herkesi yürekten tebrik ediyorum. Ayrıca tüm programlarımıza gösterdikleri ilgi ve yoğun çabalarından dolayı basın mensuplarına, sponsorlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm bunların yanı sıra bizim bu faaliyetleri düzenlememizde bize en büyük desteği veren Sayın Valimiz İzzettin Küçük'e ve vali yardımcımız Uğur Sezer'e bir kez daha çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Başarılı Gençler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement